Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;

http://www.palmografos.com/thumbnail.php?file=globalisierung_b_657465315.jpg&size=article_smallΤου Πετρόπουλου Εμμανουήλ

Προβληματίζομαι πάρα πολύ, με ένα βίντεο Ευρωβουλευτή που είδα και με ένα άρθρο που διάβασα.
Το άρθρο μιλά για την πειραματική εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης ή της Νέας Τάξης αν θέλετε αλλιώς, στην χώρα μας.
Για όλη αυτή την ένταξη της χώρας μας, αναφέρει το άρθρο, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο ΓΑΠ και ο Παπαδήμος.

 

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής και πιστεύω, έπειτα από ένα χρόνο που γράφτηκε το άρθρο, σήμερα θα μπορέσουμε να κρίνουμε από όσα έχουν γίνει κατά πόσο έχουν γίνει κάποια από αυτά και κατά πόσο μερικά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα ή έχουν δρομολογηθεί.
Αρκετά πράγματα απλά αναφέρθηκαν για να δουν πρώτα τις αντιδράσεις του κόσμου και έπειτα σταδιακή εφαρμογή και με τάκτ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.
(Ήδη έχει προταθεί να εφαρμοστεί- βρίσκεται σε προσωρινή αδράνεια)

-Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους, δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.
(Έχει ήδη ξεκινήσει με κατάργηση υπηρεσιών και απολύσεων εργαζομένων)

-Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.
(Υπό αδράνεια λόγο μη έλευσις του χρόνου υλοποίησης)

-Έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
(Δεν είναι τυχαίο που ψηφίζουν όλο και νέα νομοσχέδια τακτοποίησης οφειλών προς τις τράπεζες, πάντα φυσικά στους όρους το Αγγλικό Δίκαιο)

-Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.
(Ήδη υλοποιήθηκαν απολύσεις, εφεδρείες και υποβάθμιση αποδοχών. Οι μισθοί εδώ και χρόνια έχουν περάσει προς διάθεση μέσο των τραπεζών)

-Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενόσημων φαρμάκων.
(Ήδη υποχρεώνουν στους γιατρούς του ΕΣΥ και μάλιστα και με τον φόβο του προστίμου, να συνταγογραφούν μηνιαίος έναν Χ αριθμό με γενόσημα φάρμακα. Η επιθυμία του πολίτη για μη λήψη τέτοιων φαρμάκων, παραγκωνίζεται και επιβάλλεται η λήψη τους, εκτός και αν πληρώσει εκτός συνταγής το φάρμακο που επιθυμεί).

Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.
1. Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης,γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.

2. Με την σταδιακή κατάργηση του κράτους, κάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες οπότε και οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.

3. Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.

4. Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποιήσει και έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.

5. Θα καθορίζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας. Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.

6. Με τις επιδοτήσεις, ανεμογεννητριών, και φωτοβολταϊκών θα καταντήσει η χώρα ένας απέραντος σκουπιδότοπος που σκοπό έχει την αξιοποίηση και μόνο των υλικών της γερμανικής βιομηχανίας και όχι του ορυκτού πλούτου της χώρας.

7. Επιδοτούνται τα γεννετικώς μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν σύντομα στη χώρα μας ,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο.
Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ σαν άριστος γνώστης του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έθεσε τα θεμέλια με το 2ο μνημόνιο ,και στην περίπτωση που τα μνημονιακά κόμματα κερδίσουν 181 έδρες οπότε θα “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ” όλα τα παραπάνω, τότε η Ελλάδα θα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κυβερνάται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!

Το δεύτερο μνημόνιο πλέον ψηφίστηκε, τον Παπαδήμο τον διαδέχτηκε ο Στουρνάρας και το θέατρο καλά κρατεί από τις μαριονέτες της ΝΤΠ.

Δεν χρειάζονται πλέον ρόπαλα, αλλά μόνο κοινωνικός αυτοματισμός σε ένα “παιδομάζωμα – γενιτσαροποίηση αντικειμένων” σε καίριες θέσεις, δηλαδή με την συνεργασία ορισμένων ανθρώπων στον συνδικαλιστικό κόσμο, της δημιο-σιογραφίας της δικαστικής εξουσίας, που θα ασκούν, αλλά και θα κατακρίνουν επιλεκτικά και υποκριτικά την ολοκληρωτική “βία” διαχείρισης εικονικής πραγματικότητας πάνω στους τρομοκρατημένους εργαζομένους. 

Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό, αν όχι κωμικοτραγικό και αποτελεί δήλωση τελευταίου σταδίου παραίτησης και παρακμής, να πιστεύει κανείς στην πλάνη της Νέας εποχής της αυτοθέωσης, ότι δηλ. η αρμονία του λαού θα εξασφαλιστεί όταν ο ψυχισμός του θα σέρνεται στους σκληρούς δίσκους αλυσοδεμένος, υπό την εποπτεία της ιδιωτικής κεντρικής Τράπεζας Ελλάδος του Προβόπουλου και του παρασκηνιακού ηγέτη Ρόθτσιλτ (ενοποίηση αρχείων). 

Σοφιστεία και δημαγωγία 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαγγέλλεται και δημοσίως η προσαρμογή των κρατικών υποδομών στην Νέα εποχή, δίχως προηγουμένως να αναλυθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της δαιμονομασονικής νέας εποχής. Πρόκειται για κόλαση ή για παράδεισο; Mπορείς να προσαρμοστείς στην κόλαση, όταν ήδη συνδράμεις ο ίδιος ενεργητικά και παθητικά προς αυτήν την οδό της ανθρωποκτονίας; (βλέπε θυσίες <σιωνιστικές> ελληνικού λαού, αλλοίωση της έννοιας της χριστιανικής θυσίας κ.λ.π)

Για τον έλεγχο του συνδικαλιστικού κόσμου, απαιτείται κυρίως ο έλεγχος των υπηρεσιακών συμβουλίων των εργαζομένων που προκύπτουν από πρόχειρες εκλογικές διαδικασίες. 

Έτσι για να περάσουμε στην “αντικειμενικοποίηση” έπρεπε να απαξιωθούν τα υποκείμενα, η ταυτότητα των προσώπων.

Η απαξίωση ή “μπαχαλοποίηση” που προηγήθηκε πολλά χρόνια πριν κυρίως δια του νομοθέτη, δεν ήταν φυσικό επακόλουθο, αλλά κομμάτι της ελεγχόμενης “αντικειμενικοποίησης”. 

Επομένως οι καλύτεροι συνεργάτες του συστήματος είναι τα απαξιωμένα υποκείμενα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα βιβλία ιστορίας. Δεν αντιλαμβάνεστε πόσο κινδυνεύετε. 

Πλέον οι εξελίξεις στην τριγωνική σχέση δυτικού τύπου κράτους -πολίτη (ο ελληνικός τύπος στηρίζεται στην ανάπτυξη της αμεσότητας) της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (αποκαλείται άλλοτε αντικειμενικοποίηση, άλλοτε απλά μηχανογράφηση για ευνόητους λόγους) βαίνουν θανάσιμες για την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξή μας, αφού η ολοκλήρωση της συνιστά κατάργηση του αυτεξούσιου. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στον εαυτό του και στην κοινωνία στην ενημερωτική τουλάχιστον συνδρομή. 

LIBERATION:«ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ» 

Στόχος των δυσβάσταχτων μέτρων το τέλειο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

Ο ήρωας Μακρυγιάννης απαντά στην ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ: NTΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ – ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Σας παραθέτω επίσης και το βίντεο Ευρωβουλευτή (προ ενός έτους) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

 

Πετρόπουλος Εμμανουήλ- Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων