Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γιάννης Μπιμπίκας, ο επιχειρηματίας που κέρδισε και το Ντουμπάι (video)

Με τη σημερινή παρουσίαση ο greveniotis.gr ανοίγει μια ενότητα στην οποία θα παρουσιάζονται επιτυχημένα πρόσωπα των Γρεβενών, πρόσωπα που ξεχωρίζουν και έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στην κοινωνία.

Σε μια περίοδο που πολλές επιχειρήσεις  έχουν προβλήματα και αντιμετωπίζουν σοβαρά αδιέξοδα, υπάρχουν ακόμη αρκετές από αυτές, κόντρα στην κρίση της εποχής,  που αναδεικνύουν διαφορετική εικόνα.

 

Οι ιδιοκτήτες παλεύουν καθημερινά και προσπαθούν να αναπτυχθούν σε μια επιχειρηματική καθημερινότητα  που συνήθως αναδεικνύει τα προβλήματα μάλλον παρά τις επιτυχίες.

 

Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής γούνας του Γιάννη Μπιμπίκα στον Έξαρχο Γρεβενών είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

 

Η Γιάννης Μπιμπικας είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, βιοπαλαιστής της ζωής που ξεκίνησε από το μηδέν, που κατάφερνε πάντα να ξεπερνά τα εμπόδια, που πολλές φορές  «έπεσε» αλλά που πάντα «ξανασηκωνόταν», κατάφερε σήμερα να δημιουργήσει την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής γούνας.  

Η μονάδα, η οποία απασχολεί 18 άτομα, είναι εγκατεστημένη σε  έκταση 75 στρεμμάτων, εκτρέφονται 6.000 μάνες  και περιλαμβάνει εργαστήριο για την προετοιμασία της τροφής που προορίζεται για τα ζώα, εκτροφείο γουνοφόρων ζώων και στεγνωτήριο δερμάτων. Σε άλλον ανεξάρτητο χώρο βρίσκονται τα εργαστήρια παραγωγής ετοίμων ενδυμάτων γούνας και η οικογενειακή επιχείρηση ολοκληρώνεται με το κατάστημα λιανικής πώλησης που βρίσκεται στο μακρινό Ντουμπάι.

 

{youtube}5b-LC_5gY90|600|380{/youtube}

 

Υ.Γ.  Μετά από μια τόσο επιτυχημένη, όπως αποδεικνύεται, πορεία προσωπικής ζωής ο Γιάννης Μπιμπίκας θέλοντας να προσφέρει στα κοινά της περιοχής του, να μεταφέρει την γνώση της ζωής , τις εμπειρίες του και την αγάπη για τον τόπο του, θέτει την υποψηφιότητα του για Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Δακή στην Περιφερειακή Ενότητα των Γρεβενών και επικεφαλής τον Γιάννη Γιάτσιο.

 

Ο Γιάννης Μπιμπίκας με τα δυο του παιδιά… την Μαρία και τον Δημήτρη.