Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Παιδική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

    Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα Πέτρος Σούλης του Διοικητηρίου Γρεβενών και έπειτα από σχεδόν τρία έτη, πραγματοποιήθηκε η παιδική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών και η Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών.
    Σε μια γεμάτη και πλημμυρισμένη από παιδικά χαμόγελα αίθουσα, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με καλικάντζαρους, ξωτικά, κλόουν κ.α, ενώ στο τέλος την παράσταση ‘έκλεψε’ ο πρωταγωνιστής των ημερών ‘‘Άγιος Βασίλης’’ που έφτασε συνοδεία μοτοσικλετών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και αφού μας ευχήθηκε καλές γιορτές μοίρασε αναμνηστικά δώρα στους μικρούς μας φίλους.

    Η Ένωσή μας για ακόμη μια φορά θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που με τις οικογένειές τους συμμετείχαν στην εκδήλωση, την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για να απολαύσουμε το όμορφο αυτό αποτέλεσμα.

    Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε τόσο στον καθένα προσωπικά όσο και στις οικογένειές σας, καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος με υγεία και κάθε ευτυχία για όλο τον κόσμο.

Δείτε ακόμα