Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ο αποχαιρετισμός της Πασχαλιάς απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών (βίντεο)

Την Τρίτη 7 Μαΐου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η εκδήλωση για τον «αποχαιρετισμό της Πασχαλιάς»  και τα 30 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών, καθώς οι περίπου 100 χορεύτριες και χορευτές από τους Συλλόγους των Αμυγδαλιών, των Γρεβενιωτών της Θεσ/νίκης και των Γρεβενιωτών Κοζάνης, μάγεψαν με τις χορευτικές φιγούρες τους, τους πάρα πολλούς παρευρισκόμενους.
 Ήταν ομολογουμένως μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις του είδους της που έγινε ποτέ στο νομό μας. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργύρης Καραλιόλιος, ακολούθησε ομιλία για τον αποχαιρετισμό της Πασχαλιάς από τον Δημήτρη Μπουκάλη, χαιρετισμός από τον Δήμαρχο κ. Ταταρίδη, βράβευση του Σάκη Οικονόμου και του Δημήτρη Μπουκάλη με το “βραβείο Αμυγδαλιάς” για την προσφορά τους στην Γρεβενιώτικη παράδοση, στη συνέχεια έγινε ο «αποχαιρετισμός της Πασχαλιάς» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών και  μετά χόρεψαν μαζί και τα τρία χορευτικά τμήματα των Συλλόγων, παραδοσιακούς γρεβενιώτικους χορούς και ακολούθησε γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του πάρα πολύς κόσμος, ίσως ο περισσότερος από κάθε άλλη φορά, καθώς και ο πάτερ Αθανάσιος Ντραμτσίκας, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Ταταρίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαντές και κ. Τσιμόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΓ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καραμήτρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ντάγκα, κ. Αλεξίου και κ. Γράβαλος και  ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Σαράντης Σ. Λιάκας.
Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια,  το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης και το Σύλλογο Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης  και όλους που βοήθησαν ή συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας, όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και τους δασκάλους τους Δημήτρη ΜπουκάληΣάκη Οικονόμου και  Αχιλλέα Κόκκινο  και να τους συγχαρούμε για την άριστη εμφάνισή τους.

Δείτε ακόμα