Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η “Ε Λ Π Ι Δ Α” ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Η ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΦΕ    

           Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ καλούμε τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου στον πρώτο καφέ του νέου Δ.Σ. το απόγευμα της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2023 και  ώρα 6 στο Καφέ Α Ι Γ Λ Η.

           Θα ενημερώσουμε για τις τελευταίες δράσεις μας, για τις ενδιαφέρουσες προτάσεις μας, το νέο σχεδιασμό λόγω των εξελίξεων, θα δεχθούμε τις προτάσεις σας και παράλληλα θα περάσουμε ένα απόγευμα με καφέ και κουβέντα.

           Θα χαρούμε να σας έχουμε δίπλα μας ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές μας.

                                          Η ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

          Προτείνουμε στα Μέλη και στους Φίλους της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ και στους Πολίτες των Γρεβενών, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, να παρακολουθήσουμε το ντοκιμαντέρ της Γκιουλζέλ Οζκάν ¨ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ¨.

          Αναφέρεται στην ανταλλαγή πληθυσμών Ελλάδας – Τουρκίας 100 χρόνια πρίν, με τη συνθήκη της Λωζάνης και με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων απογόνων των προσφύγων. Μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο της Δέσποινας Τσουφλίδου, συμπατριώτισσας μας από την Κιβωτό.

          Έχουμε χρέος να μάθουμε ντοκουμέντα των Ελλήνων της Ανατολίας και των Τούρκων της Ελλάδας που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις Πατρίδες τους.

          Έχουμε χρέος να τιμήσουμε τους ανθρώπους που ήρθαν δίπλα μας μετά από βία και διωγμούς, μπολιάστηκαν μ´ εμάς και μας έφεραν νέα ήθη και έθιμα.

          Ας μη χάσουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε Πρώτη Πανελλήνια Προβολή το σημαντικό Ντοκιμαντέρ ¨ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ¨ που διοργανώνεται από Θεσμούς και Φορείς των Γρεβενών και το φίλο Μ. Π. Σύλλογο Βατολάκκου.

                                        Η  ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ

          Σας καλούμε Μέλη και Φίλους της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ και Πολίτες των Γρεβενών να

απολαύσουμε τη συνάντηση του Δικού μας Μίλτου Τεντόγλου με τον Δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα 12 το Βράδυ στον ΑLPHA, την εκπομπή ¨ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ¨.

                                      Με τιμή το Δ.Σ. της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨