Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εγγραφές και έναρξη μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών

«Το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών εύχεται καλή σχολική χρονιά και καλωσορίζει τους σπουδαστές, παλιούς και νέους, από την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023, με την έναρξη των εγγραφών.

Θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές που έλαβαν πτυχία με το πέρας του διδακτικού έτους 2022-2023 στις Σχολές Ανώτερων Θεωρητικών του Ωδείου. Ευχόμαστε σ’ αυτούς καλή συνέχεια στις μουσικές τους σπουδές.

Το Ωδείο ιδρύθηκε το έτος 2000, είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος και υπάγεται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γρεβενιωτών Μουσικών, συνεχίζει με ευαισθησία και υπευθυνότητα να παρέχει υποδειγματική μουσική εκπαίδευση στον τόπο μας.

Μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε ηλικίας σπουδαστές που επιθυμούν υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία, με στόχο ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό. Οι διδάσκοντες είναι έμπειροι και καταξιωμένοι στο μουσικό χώρο καθηγητές.

Η Γραμματεία του Ωδείου θα λειτουργεί για τις εγγραφές και για κάθε πληροφορία στο χώρο του Ωδείου (τέρμα οδού Κωνσταντίνου Ταλιαδούρη) τις ημέρες Δευτέρα ως Παρασκευή και τις ώρες 5-8 το απόγευμα και τηλεφωνικά στο 6948230740.

Τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές θα συνεχίζονται και μετά την έναρξη των μαθημάτων».