Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών “Πίνδος”

Στις 19/12/2022, στα πλαίσια των εορταστικών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που υλοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πίνδος”, οι πολίτες των Γρεβενών απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση ” Ένα σόι στην πόρτα μου….για τα Χριστούγεννα” που ανέβασε, με μεγάλη επιτυχία, η νεοσύστατη θεατρική ομάδα του συλλόγου μας, σε κείμενα και σκηνοθετική επιμέλεια και καθοδήγηση της κας Αλεξάνδρας Νικολάρου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών καθώς και όλα τα μέλη της θεατρικής ομάδας που κατέθεσαν την ψυχή τους για την επιτυχία της παράστασής μας. Επίσης όλους και όλες που βοήθησαν στα παρασκήνια και τις κυρίες για τον υπέροχο μπουφέ που έστησαν στο χώρο του συλλόγου μας.

Θερμές ευχαριστίες στην κα Αποστολίδου Νούλα για την παραχώρηση των επίπλων και τον κ. Βλαχόπουλο Γεώργιο (www.greveniotis.gr) για την βιντεοσκόπηση και προβολή της παράστασης.

Όσοι δεν καταφέρατε να παρακολουθήστε το έργο, μπορείτε να το απολαύσετε διαδικτυακά στην παρακάτω διεύθυνση: https://m.youtube.com/watch?v=l9wsB_M-EEI

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΈΣ

Η Πρόεδρος

Παπαμιχαλακη Κατερίνα