Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο μήνυμα της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Ιφιγένειας Στεργιούλα για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Εδώ και 13 μέρες, η χώρα μας, βιώνει μια πρωτοφανή εθνική τραγωδία. Ο απολογισμός των 57 νεκρών και των δεκάδων τραυματιών, που ήρθε ως συνεπεια στιγμιαίας ατομικής κακοδιαχειρισης, αλλά, κυρίως, διαχρονικων λανθασμένων χειρισμών των αρμοδίων φορέων, έχει φέρει οποιοδήποτε αλλο γεγονός διαδραματίζεται αυτό το διάστημα σε δεύτερη μοίρα.

Έχοντας παρέλθει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και έχοντας ξεπεράσει στον βαθμό που είναι δυνατό το σοκ της θλιβερης είδησης, ένιωσα την ανάγκη ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού,Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών, να κάνω μια σύντομη μνεία στα ευχάριστα που προηγήθηκαν κατά το διάστημα των εορταστικών αποκριάτικων εκδηλώσεων, που θελω να πιστεύω ότι μέσω αυτών υλοποιήθηκε ένα πρόγραμμα που ικανοποίησε όλες τις ηλικιακές ομάδες και κάλυψε τις προτιμήσεις των περισσότερων, με αναφορα σε στοιχεία της παράδοσης αλλά και της σημερινής εποχής, τοσο στο Κέντρο του Δήμου όσο και στους οικισμούς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, ανήκει:

  1. Στους χορηγούς, που χωρίς την συνδρομή τους μικρό μέρος του προγράμματος θα είχε υλοποιηθεί. Πρόκειται για επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, οι οποίοι με πνεύμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης επέστρεψαν μέρος των κερδών τους στην τοπική κοινωνία, που με την σειρά της στηρίζει την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Αυτοί είναι:
    ALFA WOOD GROUP, ΟΜΙΛΟΣ TERNA, ELTEK, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ, ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ, ΜΥΛΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΕΒΕ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ, SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΒΑΣΟΣ, ΞΥΛΕΙΑ ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΞΥΛΕΙΑ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΦΕ 535- ΝΑΓΙΑ ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ.
  2. Στους πολιτιστικους συλλόγους, που αποτελώντας μια δεξαμενή Πολιτισμού για τον τόπο μας, συμμετείχαν στον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση των εκδηλώσεων:
    α) ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ, β) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ, γ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΏΝ ΓΡΕΒΕΝΏΝ, δ)ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΒΩΤΟΥ,
    ε) ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

3) Στους μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης και στους αντίστοιχους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την τόσο ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη των δράσεων μας.

4) Στον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδος για την υπέροχη διοργάνωση της Μανιταροαποκριας και την προσφορά τουλάχιστον 3000 μεριδων μανιταρογευσεων, που πραγματικά μας ενθουσίασαν.

5) Στους μουσικούς που μας διασκέδασαν με τα ιδιαίτερα live τους: ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ FULL BAND, BAILDSA, PINDOS ATLETICΟ, DJ KATHRIN ANTHIMIDOU.

6) στις παραδοσιακές ορχήστρες τοπικών μουσικών, για την συμμετοχή στην παραδοσιακή γρεβενιωτικη και την ποντιακή βραδιά, που όσο υπάρχουν δεν θα υποστούμε ποτέ τις συνέπειες της παγκοσμιοποιησης : ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΖΗΣΗ ΤΣΙΟΤΙΚΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΜΠΡΑΝΗ, ΤΑΚΗ ΤΖΙΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΣΙΑΡΑ, ΣΤΑΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ, ΑΚΗ ΣΙΑΜΙΔΗ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ, ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΩΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

7) Στην νεοσύστατη μπάντα Κρουστών των Γρεβενών “ΚΡΙΤΣΑΟΥ”,τα χάλκινα του ΤΑΚΗ ΜΠΕΤΖΙΟΥ και του ΓΙΑΝΝΗ ΖΙΑΚΟΥ και την ομάδα κρουστών του Δημοτικού ωδείου Γρεβενών, που πραγματικά ζωντάνεψαν κάθε στενό της πόλης μας.

8) Στα ηχητικά συστήματα Αντώνη Ζορμπα.

9) Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

10) Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας για την κάλυψη όλων των εκδηλώσεων μας με λεπτομέρεια:
Greveniotis.gr και grevenapress.gr

11) στον πρόεδρο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών κ. Στέργιο Πουρνάρα για την θερμή πνευματική και υλική υποστήριξη της διαδικασίας.

12) Στον Δήμο Γρεβενών και συγκεκριμένα στον Δήμαρχο κ.Γιωργο Δασταμανη, στον Αντιδήμαρχο κ. Ζήση Κιάκα, στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Παλάσκα, στους ειδικούς συνεργάτες Αποστολη Γαιτανη, Ειρήνη Κεφαλα, Ελένη Καραγιάννη, Ελένη Μετεντζογλου και Ιωάννη Ντολια, καθώς και στους υπαλλήλους της καθαριότητας που μεριμνησαν, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, για όλα όσα απολαύσαμε.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτήν την προσπάθεια και δείξατε έμπρακτα την στήριξη σας, κάνοντας μας περήφανους!!!!

Κλείνοντας, θέλω να επισημάνω, ότι όλη αυτή η δράση, υλοποιήθηκε με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας, που διέκρινε ολους όσοι αναφέρθηκαν παραπάνω και αποτελεί μία περίτρανη απόδειξη ότι όταν κυριαρχεί η συλλογικότητα και η πρόταξη του εμείς έναντι του εγώ, κάθε επιμέρους ζήτημα, που τυχόν μπορεί να προκύψει φαντάζει πιο επιλυσιμο.

Ευελπιστώ, ότι αυτή η αρμονική συμβίωση φορέων, συλλόγων και πολιτών, οχι απλώς θα διατηρηθεί, αλλά θα γιγαντωθεί, εντάσσοντας και άλλα μέλη στους κόλπους της..

Photo : με Baildsa και Pindos Atletico στο τελευταίο live Σάββατο 25.2.2023

Ιφιγένεια Στεργιούλα
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών.