Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΙΝΔΟΣ» (βίντεο & φωτογραφίες)

Ζούμε σε μια εποχή που ο σύγχρονος τρόπος ζωής προωθεί καθετί ξενόφερτο και χαρακτηρίζει το καθετί παραδοσιακό ως αναχρονιστικό ή οπισθοδρομικό. Ευτυχώς όμως  υπάρχουν και οι πολιτιστικοί σύλλογοι  οπως ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πίνδος που προσπαθούν να διατηρήσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Πιστοί στις αρχές που διέπουν τον Σύλλογο ΠΙΝΔΟΣ τα μελη του Αλεξάνδρα Νικολάρου, Κική Γούση σε συνεργασία με τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Αχιλλέα Κόκκινο,  ετοίμασαν μια παράσταση που έδειξε περίτρανα τον πλούτο της ελληνικής χριστουγεννιάτικης παράδοσης. 

Τα παιδικά τμήματα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ΠΙΝΔΟΣ παρουσίασαν μια παράσταση που διαδραματίζεται στην παλιά Ελλάδα και αναβίωσαν  διάφορα ήθη και έθιμα που υπήρχαν την εποχή των προπάππων και των προγιαγιάδων μας ταξιδέυοντάς μας στις περιοχές των Επτανήσων, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Κρήτης, της Κεντρικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Θράκης και της Χίου και στον τόπο μας στα όμορφα Γρεβενά.

Τα παιδιά ήταν όλα υπέροχα και καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους. Η παράσταση τελέστηκε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της Ι.Μ. Γρεβενών. Τα παιδιά τίμησαν με την παρουσία τους Σεβαστοί πατέρες της εκκλησίας και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γρεβενών κ. Κυριάκος Ταταρίδης.