Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2024 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΡΙΤΣΑΟΥ

Στις Αποκριές του 2024 είχαμε τη μεγάλη χαρά να παίξουμε στον τόπο μας στα Γρεβενά, τη μουσική που αγαπάμε και για την οποία προσπαθούμε τόσο καιρό με πρόβες, συντονισμό και όρεξη να εξελίξουμε. Τα Γρεβενά πλέον έχουν τους Κριτσάου, τη δική τους μπάντα samba-reggae που θέλει να συμβάλλει στην αλλαγή της διάθεσης της πόλης μοιράζοντας χαρά, χαμόγελα και χρώμα.

Θα θέλαμε απο καρδιάς όμως να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους και φορείς που έχουν σταθεί δίπλα μας όλο αυτό τον καιρό της προετοιμασίας και κάποιους ανθρώπους που με τις πράξεις τους μας έδειξαν το δρόμο για όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί ως μια συνισταμένη δύναμη για τον τόπο μας.

Ευχαριστούμε εξ αρχής τη Διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου Γρεβενών και τον Διευθυντή κ. Γιάννη Παπαστεργίου ο οποίος εξ αρχής αγκάλιασε την όλη προσπάθεια και μας επέτρεψε να υλοποιούμε τις πρόβες μας στο χώρο του Ωδείου και να χρησιμοποιούμε πολλές φορές και κάποια από τα κρουστά που ανήκουν στο Ωδείο στα πρώτα μας βήματα.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Τσακνάκη που ως αρωγός στην προσπάθειά μας μάς επιτρέπει την διεξαγωγή των εβδομαδιαίων προβών στην αίθουσα “Πέτρος Σιούλης” του Διοικητηρίου. Η πολυπληθής πλέον μπάντα μας δεν ήταν δυνατό να χωρέσει στις αίθουσες του Ωδείου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει ο υπάλληλος κ. Γιώργος Πατσιόλας. ο οποίος με την εξαιρετική ευγένεια και φροντίδα του αποτελεί πρότυπο υπευθύνου υπαλλήλου καθώς έχουμε μια άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Γρεβενών και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Χρήστο Χαντέ που μας επέλεξε και μας εμπιστεύτηκε να εμφανιστούμε στη ροή των φετινών Αποκριάτικων εκδηλώσεων. Από την αγάπη και τον ενθουσιασμό που δεχόμαστε καθημερινά πλέον όλες αυτές τις ημέρες από τους συμπολίτες μας θεωρούμε πως η παρουσία μας έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο.

Θέλουμε ειδικά να ευχαριστήσουμε την Ευαγγελία, τον Δημήτρη, τον Νίκο και τον Δημήτρη, τα μέλη των Paranaue που έπαιξαν μαζί μας στις διελεύσεις του Σαββάτου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την μπάντα KARANOS που παίξαμε παράλληλα σκοπούς μαζί τους το Σάββατο το βράδυ (στο συντριβάνι ζήσαμε μοναδικές στιγμές) και στην Μανιταροπαρέλαση συνοδεύοντας τα παιδάκια των νηπιαγωγίων και δημοτικών.

Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ.Χρήστο Δημάδη, τον κ.Αντώνη Σβολιαντόπουλο και τον κ.Γιάννη Μπουμπούκα για τις υπέροχες φωτογραφίες. Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ.Γιώργο Βλαχόπουλο και το Greveniotis.Gr για τα υπέροχα εναέρια βίντεο της παρέλασης και τα επίγεια των διελεύσεων μας. Την κ.Μαίρη Τσενεκλίδου και το Grevenapress.gr για την κάλυψη στα live βίντεο ήδη από την Τσικνοπέμπτη στην ghost εμφάνισή μας.

Ένα ιδιαίτερο και τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στους ιδιοκτήτες τριών επιχειρήσεων εστίασης της πόλης μας που από μόνοι τους προσφέρθηκαν να μας κεράσουν.

Στον κ.Στέλιο Χριστάκη με το ταχυφαγείο ΛΙΧΟΥΔΗΣ, ο οποίος κέρασε όλα τα μέλη της μπάντας μας φαγητό και την Παρασκευή και το Σάββατο συμπεριλαμβάνοντας και τους φιλοξενούμενους KARANOS.

Τον κ. Μπάμπη Χατζηθεοδωρίδη με το bar ΛΩΤΟΣ o οποίος κέρασε σφηνάκια σε όλα τα μέλη μας.

Τον κ. Στέλιο Συλάκο με το καφέ-εστιατόριο SQUARE που μας έφερε κούτες με μπόλικο νερό να ξεδιψάσουμε μετά το παίξιμό μας.

Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν αξίζει μονάχα ένα ευχαριστώ αλλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό τους και κυρίως για την ενσυναίσθηση που απέδειξαν με τις πράξεις τους ως άνθρωποι. Να τους προτιμάτε είναι παραδείγματα προς μίμηση!

Ευχαριστούμε όλους εσάς και την πόλη μας που μας γέννησε. Πιστεύουμε να υπερκαλύψαμε τις προσδοκίες σας. Προσωπικά, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας παίζοντας ασταμάτητα πολύ περισσότερο από το χρόνο που είχαμε προγραμματίσει. Ο ενθουσιασμός και η χαρά μας μάς είχαν συνεπάρει και αυτό φάνηκε. Ευχαριστούμε όσους μπήκαν στον κόπο να μας φωτογραφίσουν και να μας κινηματογραφήσουν και μοιράστηκαν μαζί μας όλο το υλικό τους είτε στέλνοντας το είτε κοινοποιώντας το στα κοινωνικά δίκτυα.

Είμαστε οι Κριτσάου από το Ρίο Γρεβενέιρο

και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ MUITO OBRIGADO!

Γιάννης Παρασκευαΐδης Mestre – ρεπίκι

Ιωάννα Παπαδοπούλου – ρεπίκι

Χριστίνα Κωστούλη – ντόμπρα

Αλμπίνα Κούκα – ντόμπρα

Χαρά Καραλιόλιου – ντόμπρα

Λαμπρινή Κοσμά – ντόμπρα

Χριστίνα Χατζημιχαηλίδου – ντόμπρα

Simon Martins – ντόμπρα

Σοφία Ελευθερίου – ντόμπρα

Βασιλική Ευταξία – chocalhos

Μαρία Σέντζα – chocalhos

Νικολέττα Ζέρβα – caixa

Αναστασία Εμμανουηλίδου – caixa

Ανδρέας Σλιάρας – caixa

Θύμιος Κανιώρης – φούντου δυάρι

Ιωάννα Χατζηγιάννη – φούντου δυάρι

Γιώργος Τόττας – φούντου δυάρι

Χρήστος Γρίδας  – φούντου άσσος

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος – φούντου άσσος