Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Ροδιά Γρεβενών!!!

Ο Νεοσύστατος πολιτιστικος σύλλογος ΡΟΔΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
“ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΟΥΛΙΑ” πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο τις αποκριάς, με την Αναβίωση του εθίμου του “Αποκριάτικου Φανού” την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, και τα παραδοσιακά κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα.

Απο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής τα μέλη του συλλόγου, ο οποίος δημιουργήθηκε πρόσφατα, κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκομένους.

Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε στην περιοχή δεν στάθηκε εμπόδιο και οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με μουσική, χορούς και Face Painting για τους μικρούς φίλους και ακολούθησε, δυνατό γλέντι και ξεφάντωμα γύρω από τον φανό με φαγοπότι, τραγούδι και χορό.

Την Δευτέρα οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο πάρκο του Αγίου Ιωάννη με τα παραδοσιακά κούλουμα.
Τα “ΤΣΕΚΟΥΡΟΥΛΙΑ” τα είχαν όλα έτοιμα και ο κόσμος που παρευρέθηκε από το πρωί, απόλαυσε παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα και πολλά ακόμα νηστίσιμα εδέσματα.

Μικροί και μεγάλοι πέταξαν τους αετούς ψηλά και διασκέδασαν μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου που κατάφεραν μέσα σε λίγες μέρες να στήσουν ένα τόσο όμορφο Event.

Καλή αρχή στις δραστηριότητες τους.

Τα καλύτερα έρχονται.

Και όπως ανέφεραν και τα μέλη του Συλλόγου το πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του, και τα μυνήματα στήριξης που πήρανε είναι η δύναμη στο να επαναφέρουν τον κόσμο στα χωριά μας, να συνεχιστεί η παράδοση και να μεταφέρουν τα ήθη και τα έθιμα στα παιδιά μας!!!