Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ονειρική παραίσθηση στην αγκαλιά του Αλιάκμονα!… VIDEO

ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2015Όνειρο ήτανε!… “Γιαγκούλεια’’ 2015

Σε μία από τις πιο όμορφες φιδωτές αγκαλιές του Αλιάκμονα, εκεί όπου το οροπέδιο των Βεντζίων χαμηλώνει,…

γίνεται πλάτωμα και σμίγει με τα νερά του, διοργανώθηκε για 13η χρονιά το τριήμερο των “Γιαγκουλείων” 31 Ιουλίου, 1 & 2 Αυγούστου.

Μία γιορτή ερωτική, με τη φύση συνεργό στο σμίξιμο και την επικοινωνία των εραστών της περιπέτειας, της παραποτάμιας αλιείας, των στοχευόμενων τοξοβόλων και των κυνηγών της ειδυλλιακής συνεύρεσης!

Με το ολόγιομο φεγγάρι, να στέλνει τις ασημόχρωμες ακτίνες του ερωτικά, ανάμεσα από τις φυλλωσιές  των τεράστιων λευκαδιών, και από το πλατό να ακούγεται η νοσταλγική φωνή του Μάκη Σεβίλογλου και η περιπαθής γεμάτη από ερωτικές εξιστορήσεις φωνή της Εύας Σταμπολίδου, με τις περίτεχνες πενιές του Δημήτρη Λάπα και τις γλυκόηχες απολήξεις του ακορντεόν του Θάνου Σταυρίδη, κάτω από το ισοκράτημα του Δημήτρη Κίτσιου και του Μάριου Μακρή.

Όποιοι στάθηκαν τυχεροί και βρέθηκαν στη ζείδωρη, σκιερή αγκαλιά του τριημέρου, η μνήμη τους τράταρε με το ποτό της άκρατης επιθυμίας, να μη ξεχαστούν, ώστε να ξανά βρεθούν στο γλεντοκόπι της επόμενης χρονιάς, της πιο όμορφης απόδρασης!!!!!…..

 

“Γιαγκούλια 2015”

 

{youtube}bRtD66uJk6Q|700|450{/youtube}

ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2015

ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2015

ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2015