Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ένα βράδυ στον Παράδεισο με την Πίνδο.

Mετά την επιτυχημένη παράσταση στο Καστράκι Γρεβενών στις 15 Ιουνίου 2015 και με την ιδιότητα του χοροδιδασκάλου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της μοναδικής, ποιοτικής εκδήλωσης. Και ήταν πολλοί.

Πρώτα από όλα τα παιδιά του συλλόγου του χορευτές μας που δουλέψαμε όλοι μαζί…

για μήνες με εξαντλητικές πρόβες.
Την Κική Γούση, την Μαρία Τζάγια και την Αλεξάνδρα Νικολάρου που είχαν την επιμέλεια των φορεσιών των γυναικών στα ρεμπέτικα.

Τους εξαιρετικούς μουσικούς που τα έδωσαν όλα και συνέβαλλαν με τη μουσική τους τα μέγιστα. Οι Γρεβενιώτες μουσικοί μαζί με τον Κυριάκο Γκουβέντα και τη Μαρία Σταφυλοπάτη παρουσίασαν ένα δεμένο μουσικό σχήμα λες και παίζαν μαζί χρόνια.
Ιδιαίτερα τον Αποστόλη Καραμέτσιο που πάντα η συνεισφορά του είναι πολύτιμη και σε όλες τις παραστάσεις είναι παρών με διαφορετικούς ρόλους.

Τη Μαρία Γεωργίτση για την παρουσίαση του προγράμματος και όχι μόνο, και τον Γιώργο Σλιάρα με τη Νίκη Γκαμπράνη, την Καλιοπη Ζαμπέκα, την θεοδώρα Πούλιου, την Νικολέττα Μιχαντά-Τριγώνη και τον Σπύρο Τσιρογιάννη για την παρουσίαση των Θεατρικών δρώμενων.
Τους γονείς των παιδιών που μας στηρίζουν όλα τα χρόνια αλλα και του θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση.

Είμαστε πολλοί χαρούμενοι γιατί την τελευταία πενταετία καταφέραμε να συνεργαστουμε με πολύ ποιοτικά σχήματα και μουσικούς που ελάχιστοι σύλλογοι καταφέρνουν στην επαρχία, ακόμα και σε πολύ μεγάλες πόλεις με μουσικό υπόβαθρο.
Ενδεικτικά θα αναφέρω τον Νίκο Φιλιππίδη, τον Κώστα Βέρδη, τον Κωστα Δεδούση, τον Θωμά Χαληγιάννη, τον Κώστα Καραπάνο, τον Σάββα Σιάτρα, τον Γιάννη Παπακώστα, την Κατερίνα Παπαδοπούλου, την Μαρία Σταφυλοπάτη, τον Κυριάκο Γκουβέντα κλπ.

                                                                                                                               Ευθύμης Πρέβεζας

Δείτε ακόμα