Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

20η Γιορτή Κερασιού στις Αμυγδαλιές. (VIDEO)

Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, παρά τις πολύ αντίξοες καιρικές και οικονομικές συνθήκες, η δημοτική βραδιά της 20ης Γιορτής Κερασιού με το συγκρότημα του Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου και στο τραγούδι τον Αντώνη Κυρίτση και την Ελένη Βίτσα. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν ο πάρα πολύς κόσμος, τα πάρα πολλά και πολύ καλά ποιοτικά κεράσια…

που προσέφερε ο Σύλλογος δωρεάν και για μια ακόμη χρονιά οι πάρα πολύ νέοι που και φέτος συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί.

Τέλος τα  μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μετά την τεράστια από κάθε πλευρά επιτυχία της «20ης Γιορτής Κερασιού 2015», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  και δημόσια τους κερασοπαραγωγούς που πρόσφεραν κεράσια   και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις γυναίκες του χορευτικού μας τμήματος.

Φέτος τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του νομού κ. Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης, οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κουπτσίδης και κ. Ντάγκα, πολλοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας, καθώς και εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Καραϊορδανίδη Ιορδάνη (JORDAN) που ήταν χορηγός της εκδήλωσης, τον κ. Γιάννη Γιάτσο για τη δωρεάν εκτύπωση των προσκλήσεων της εκδήλωσης, το WESTCHANNEL που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση και όλα τα καταστήματα που μας πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά.

 

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες:

http://www.e-amigdalies.gr/2015.htm  

 

και εδώ μερικά βίντεο:

https://www.youtube.com/embed/iv8YQQfRzKo,

https://www.youtube.com/embed/wanG0yGr-2o

https://www.youtube.com/embed/1ICZn-EGy2E

https://www.youtube.com/embed/_GyO0iUY2cc,  

https://www.youtube.com/embed/CndKVJgYGks       

 

                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας                               

 

       Νικόλαος Δεινόπαπας                                 Αργύριος  Καραλιόλιος