Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

«ΤΟ ΛΕΙΨΟΚΟΥΚΙ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλου Σειρηνίου «ΤΟ ΛΕΙΨΟΚΟΥΚΙ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε μια λιτή αλλά εξαιρετική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου.

Η εκδήλωση ήταν άρτια προετοιμασμένη από τις γυναίκες του Συλλόγου και την τίμησαν…

με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ισαακίδης, ο Πρόεδρος του χωριού κ. Ασλανίδης, τα μέλη του τοπικού κ.κ. Μπόζιαρης και Ιωσηφίδου.

Μετά το χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου, ο Μητροπολίτης ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε σ’ όλον τον κόσμο καλή και δημιουργική νέα χρονιά. Με το μεστό και απλό του λόγο σαγήνευσε και εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους, τονίζοντας το νέο ρόλο του Επισκόπου που δεν είναι άλλος από το να στηρίζει και να δίνει ελπίδα στον κόσμο την εποχή της κρίσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Μητροπολίτης στα νέα και μικρά παιδιά, τα οποία αγκάλιασε κυριολεκτικά, μίλησε και «έπαιξε» μαζί τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και το χαμόγελό τους. Μάλιστα τόνισε ότι τα παιδιά είναι η διάδοχη κατάσταση και αφού τα ευλόγησε μοίρασε τα πρώτα κομμάτια της πίτας στους λιλιπούτειους φίλους του.

΄Ηταν μια εκδήλωση απόλυτα επιτυχημένη και η έλευση του Σεβασμιωτάτου πρόσδωσε κύρος και ηθική ανάταση στον κόσμο.

 

 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ