Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Ρουγκουτσάρια 2015» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών

Πραγματοποιήθηκαν την Πρωτοχρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία και παρά τις εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των «ρουγκουτσαριών 2015» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Αμυγδαλιών.

Πιο συγκεκριμένα, τα «ρουγκουτσάρια» αφού πρώτα εκκλησιάστηκαν, στη συνέχεια επισκέφτηκαν όλα τα σπίτια του χωριού και μετά το μεσημέρι το έθιμο κορυφώθηκε με χορό στην πλατεία….

 

Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια πρώτα απ’ όλους τους νέους του χωριού μας που για μια ακόμη χρονιά συμμετείχαν στα ρουνκουτσάρια με μεγάλη προθυμία, παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, όλους τους χωριανούς που υποδέχτηκαν τα «ρουγκουτσάρια» στα σπίτια τους και στην πλατεία με πολύ αγάπη και «απλοχεριά»,το Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλη, το Δήμαρχο Γρεβενών  κ. Γιώργο Δασταμάνη,  τον  Αντιδήμαρχο κ. Γρηγόρη Φαρμάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους, να ζητήσουμε συγνώμη από τους  κατοίκους της Λόχμης που λόγω των πολύ δυσμενών συνθηκών δεν τους επισκεφτήκαμε φέτος και να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία.

 

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες http://www.e-amigdalies.gr/images%20roygoutsaria%202015/rougoytsaria%20215%20(1).jpg και εδώ βίντεο από τις εκδηλώσεις: http://www.youtube.com/watch?v=p2_YhbpQNwg&feature=youtu.be

                  

 

         

                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

        Ο Γραμματέας                                    Ο Πρόεδρος 

 

Αργύριος Καραλιόλιος                          Νικόλαος Δεινόπαπας