Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο, απόλυτη επιτυχία!

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών «ο Άγιος Αθανάσιος» πραγματοποίησε και φέτος, την Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο στις 22&23 Αυγούστου. Η φετινή εκδήλωση ήταναπόλυτα επιτυχημένη αφού, ο κόσμος ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα, παρά την γενική κρίση που βιώνουν όλοι, και τα εισιτήρια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!!

 

Οι χωριανοί μας και επισκέπτες, γλέντησαν με ξακουστές παραδοσιακές ηπειρώτικες ορχήστρες, την Παρασκευή του Πετρολούκα Χαλκιά και το Σάββατο με τον Φιλιππίδη Νίκο. Την Παρασκευή στην γιορτή εμφανίστηκε  το χορευτικό τμήμα του δήμου Γρεβενών, που μας παρουσίασε χορούς της ηπείρου. 

Οι επισκέπτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άριστη διοργάνωση, τον προσιτό χώρο στάθμευσης, το καθαρό και όμορφο περιβάλλον, τους ποιοτικούς και νόστιμους εκλεκτούς μεζέδες κεμπάπ, τις παραδοσιακές ορχήστρες που εμφανίστηκαν με παραδοσιακά όργανα (βιολί, λαούτο, ντέφι) και βεβαίως με το γλυκόπιοτο Ζαλοβίτικο κρασί. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Πετρολούκας Χαλκιάς μαζί με τον Αντώνη Κυρίτση, που για δεύτερη φορά ήλθαν στην γιορτή μετά από πολλά έτη, έδωσαν όλη τους την ψυχή ως τα ξημερώματα και ευχαρίστησαν μ’ αυτόν τον τρόπο τα πλήθη που τους θαυμάζουν.

Στις εκδηλώσεις το παρόν έδωσαν, ο Βουλευτής μας κ. Κοψαχείλης Τιμ. , ο νέος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γ. , ο νέος Αντιπεριφεριάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευ. καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ράπτης Ιωάννης. Επιπλέον, παραβρέθηκαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ανάμεσα τους και οι χωριανοί μας κ. Δασκαλόπουλος Αντώνης και Καναβός Κώστας (νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι).

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς για τη στήριξη τους καθώς ακόμη και όλους τους χωριανούς μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. για εθελοντική εργασία και χάριν όλων αυτών επετεύχθη η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης.

 

Δίνουμε ραντεβού, για το επόμενο έτος!

 

Χρόνια Πολλά – Και του χρόνου!