Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εγγραφές και έναρξη μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών

«Για εικοστή τρίτη χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών εύχεται καλή σχολική χρονιά και καλωσορίζει τους σπουδαστές του, παλιούς και νέους, από τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 με την έναρξη των εγγραφών.

Συγχαίρουμε θερμά τους σπουδαστές που έλαβαν πτυχία με το πέρας του διδακτικού έτους 2021-2022 στις Σχολές Ανώτερων Θεωρητικών. Τους ευχόμαστε πια καλή σταδιοδρομία ως πτυχιούχους και καλή συνέχεια στις μουσικές τους σπουδές.

Το Ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος, υπάγεται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γρεβενιωτών Μουσικών, συνεχίζει με ευαισθησία και υπευθυνότητα να παρέχει υποδειγματική μουσική εκπαίδευση στον τόπο μας.

Μαθήματα παρέχονται σε κάθε ηλικίας σπουδαστές που επιθυμούν υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία, με στόχο ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό. Οι διδάσκοντες είναι έμπειροι και καταξιωμένοι στο μουσικό χώρο καθηγητές.

Η Γραμματεία του Ωδείου θα λειτουργεί για τις εγγραφές και για κάθε άλλη πληροφορία στο χώρο του Ωδείου (τέρμα οδού Κωνσταντίνου Ταλιαδούρη) τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5-8 το απόγευμα και στα τηλέφωνα 2462084510 και 6948230740.

Τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν και μετά την έναρξη των μαθημάτων.»

Δείτε ακόμα