Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «ΟΡΦΕΥΣ»

Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «ΟΡΦΕΥΣ» στην προσπάθεια ανασύστασης της φιλαρμονικής του νομού μας,ζητά τη συμμετοχή σας η οποία θα αποτελούσε αδιαμφισβήτητα πολύτιμη στήριξη τόσο για τους μικρούς μας μουσικούς όσο και για την ίδια την πόλη μας.
Με ιδιαίτερη χαρά, στο κάλεσμα μας ανταποκρίθηκε η συμπατριώτισσα μας κα. Τζοτζοπούλου Βάσια, σχεδιάστρια μόδας η οποία ανέλαβε αφιλοκερδώς τον σχεδιασμό αλλά και κάθε απαραίτητη λεπτομέρεια για την σωστή προετοιμασία και ραφή των στολών.
Το συνολικό κόστος για σαράντα στολές ανέρχεται στο ποσό των 8000€.
Για να ανταποκριθεί ο σύλλογος φίλων φιλαρμονικής Γρεβενών «Ορφευς» στις ανάγκες αυτές, οι οποίες εμπεριέχουν την αγορά των υφασμάτων αλλά και το κόστος ραφής, διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την πώληση λαχνών για την συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού.
Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση την Τετάρτη 12η Οκτωβρίου 2022 διαθέτοντας στους τυχερούς:
1. Τρία ποδήλατα
2. Ένα σύστημα σιδερώματος της εταιρείας Braun
3. Ένα smartwatch Huawei.
Πιστεύουμε ότι η ύπαρξη της φιλαρμονικής στην πόλη μας εκτός όλων τον άλλων προάγει τον πολιτισμό για το λόγο αυτό το Δ.Σ του συλλόγου «Ορφεύς», σας παρακαλεί να συνδράμετε στη κάλυψη των παραπάνω αναγκών, απευθύνοντας εκ των προτέρων τις ευχαριστίες του για τη θετική αντιμετώπιση των επιτακτικών αναγκών που αντιμετωπίζουμε.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Σημεία πώλησης των λαχνών:
1. COPY SPOT, Γ. Μπουσίου 4
2. THE CONCEPT BOUTIQUE, Μ. Αλεξάνδρου 9
3. 535 CAFE
4. ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Μ. Αλεξάνδρου 57
5. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΙΤΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Κ. Ταλιαδούρη 21
6. JUMBO MEGA MARKET
7. CHIC, Παύλου Μελά 21
8. ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΣΑΡΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 13η Οκτωβριου 133
9. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, 13ης Οκτωβρίου 88
10. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΓΛΗ

Δείτε ακόμα