Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της “Ε Λ Π Ι Δ Α Σ” για το “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΡΤΙΤΣΑ”

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ καλούμε τα Μέλη, τους Φίλους και τους Πολίτες των Γρεβενών να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ιστορικό Χωριό Σπήλαιο Γρεβενών και στο Φαράγγι της Πορτίτσας από τις 5 Αυγούστου, ημέρα των εγκαινίων του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΡΤΙΤΣΑΣ, υπό την αιγίδα του ´´Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου, Επιστημών Ελλάδος´´με συμμετοχή της Εφορίας Αρχαιοτήτων Γρεβενών, και του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´.

Επιστημονικές παρουσιάσεις από την Εφορία Αρχαιοτήτων Γρεβενών και του Γεωπάρκου Γρεβενών Κοζάνης, μέλους του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO, θα μας μυήσουν στη διαχρονικότητα της Πίνδου.
Καλλιτεχνικές Δράσεις και Δρώμενα στο Πέτρινο Σχολείο του Σπηλαίου.
Θεματικές Εκθέσεις Ζωγραφικής, Γλυπτικής,Ξυλογλυπτικής, Πυρογραφίας, Γρεβενιωτών Δημιουργών και όχι μόνο, που θα συνοδεύονται αρμονικά από Κλασική Μουσική, σημαντικών σπάνιων οργάνων και Χορού θα μας προσφέρουν ανάταση ψυχής που τόσο έχουμε ανάγκη.

Στις Εκθέσεις Ζωγραφικής συμμετέχουν το Επί Τιμής μέλος Ιουλία Δ. Αγοράστη και το Ιδρυτικό μέλος Ευαγγελία Γιώτα, της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ´´.

Ας τιμήσουμε με την παρουσία μας τους Διοργανωτές , τους Επιστήμονες, τους Δημιουργούς και τους Καλλιτέχνες για την Εθελοντική Προσφορά τους σε ένα πρωτότυπο, σημαντικό και δύσκολο εγχείρημα που η επιτυχία του θα Δικαιώσει τη δύναμη των Πολιτών και τις διαχρονικές αξίες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης.

Θα ακολουθήσουν Προσκλήσεις και για επόμενες Εκδηλώσεις.

Με τιμή
το Δ.Σ. της ” Ε Λ Π Ι Δ ΑΣ “