Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος Γρεβενών: “Βραδιές Παραμυθιού” σε Μηλιά, Σύδενδρο, Μέγαρο και Πάρκο Μανιταριών με ελεύθερη είσοδο

– Ένα γεμάτο τριήμερο για τους μικρούς μας συνδημότες σε πόλη και χωριά

Στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022», ο Δήμος Γρεβενών προγραμματίζει “Βραδιές Παραμυθιού” για παιδιά και ενήλικες με τον διακεκριμένο παιδαγωγό, ιστορητή και συγγραφέα Στέλιο Πελασγό, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 30-31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, με ελεύθερη είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα τέσσερις υπαίθριες παραστάσεις, με την πρώτη να διοργανώνεται το Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην πλατεία της κοινότητας Μηλιάς του Δήμου Γρεβενών – με ξενάγηση προηγουμένως στο περίφημο Κέντρο Παλαιοντολογίας – και η δεύτερη να γίνεται στο “Πάρκο των Μανιταριών” της πόλης των Γρεβενών την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 19:30.

Εν συνεχεία, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου οι “Βραδιές Παραμυθιού” του Πολιτιστικού μας Καλοκαιριού θα «ταξιδέψουν» στις κοινότητες Συδένδρου στις 18:30 και Μεγάρου στις 21:00, σε στενή και αγαστή συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους των δύο χωριών.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλες και όλους στις “Βραδιές Παραμυθιού”, όπου ο έναστρος ουρανός και η φωνή του παραμυθά αρκούν για να μας ταξιδέψουν, μικρούς και μεγάλους, σε κόσμους μαγικούς και άλλες εποχές, έχοντας ως πολύτιμο όχημα την αστείρευτη ανθρώπινη φαντασία.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών