Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

«Το δώρο της παπλωματούς», «Οι σκιές χάθηκαν» στη ΔΗΚΕΒΙ

«Το δώρο της παπλωματούς»

 

Πιστοί στο ραντεβού μας την  Τρίτη , 30 Ιουλίου 2013, με τα  25 παιδιά  διαβάσαμε το βιβλίο της εβδομάδας «Το δώρο της παπλωματούς». Την αφήγηση της ιστορίας έκανε η Ευαγγελία. Τα παιδιά φάνηκαν να ενθουσιάζονται  με την ιστορία  και  συμμετείχαν  αυθόρμητα κατά τη διάρκεια της αφήγησής…

της, δίνοντας τη δική τους διάσταση  στα νοήματά της.

Με  χρώμα, συναίσθημα και φαντασία  τα παιδιά  κατασκεύασαν  ένα δικό τους πάπλωμα , με λογιών λογιών σχέδια  και  χρώματα  στέλνοντας  τα δικά τους  μηνύματα αγάπης και προσφοράς.  

 

                                                              Εμψυχώτριες :  Ευαγγελία Τόλιου,   Λίτσα Ταρλατζή

 

 

«Οι σκιές χάθηκαν»

 

Την Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013 , 22 παιδιά  συμμετείχαν στην πολύ ωραία και δημιουργική δράση «Οι σκιές χάθηκαν».

Τα παιδιά άκουσαν την αφήγηση της ιστορίας «Πωλούνται σκιές», του Σάκη Σερέφα, από την Έλενα Άναγνώστου  και στη συνέχεια, με την καθοδήγηση της Λίτσας Ταρλατζή, έπαιξαν με τα χρώματα και τις σκιές. Με  παστέλ χρώματα  δημιούργησαν  πάνω στο χαρτί το δικό τους ιδιαίτερο περιβάλλον και ,αφού ζωγράφισαν το αγαπημένο τους ζώο, το «έκρυψαν» επιμελώς μέσα στη ζωγραφιά που είχαν ετοιμάσει. Όλα αυτά τα έκαναν  με πολύ ζήλο. Προσπάθησαν να βάλουν όλη τους τη φαντασία και τα κατάφεραν! Οι σκιές κρύφτηκαν με κάθε λεπτομέρεια , που τα παιδιά αποφάσισαν ότι οι σκιές που έφτιαξαν θα έμεναν για πάντα κρυμμένες! Το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό και τα παιδιά διασκέδασαν πολύ! 

 

Δείτε ακόμα

ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ