Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η παραδοσιακή δημοτική βραδιά της 25ης Γιορτής Κερασιού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών εξέδωσε το κάτωθι δελτίο τύπου:

Με μια άνευ προηγουμένου τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 η παραδοσιακή δημοτική βραδιά της 25ης Γιορτής Κερασιού με το συγκρότημα του Θοδωρή Χαλιάσου και στο τραγούδι το Δημήτρη Τζίμα και τον Κώστα Αναστασίου. Η πολύ καλή μουσική, ο πολύ καλός καιρός, τα πάρα πολλά και πολύ νόστιμα φαγητά – κεράσια και τα παγωμένα ποτά, βοήθησαν ώστε να γίνει μία από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις στην ιστορία του θεσμού. Τελικά ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός για να χωρέσουν οι εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν για μια ακόμη φορά το βροντερό παρόν της νεολαίας, η εξαιρετική από κάθε πλευρά παρουσία της ορχήστρας και η θαυμάσια εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί.

Γι΄ αυτό τα  μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μετά την επιτυχία της «25ης Γιορτής Κερασιού 2022», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  και δημόσια τους κερασοπαραγωγούς που πρόσφεραν κεράσια   και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Φέτος τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φωλήνας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάτσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παλάσκας, κ. Ισαακίδης, κ. Τσιρίκας, κ. Κλεισιάρης, κ. Μπουρέλλας, καθώς και εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους.

Τέλος ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό  κ. Γιάννη Γιάτσο, καθώς και όλα τα καταστήματα που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους χορευτές και χορεύτριες του χορευτικού μας τμήματος και στον χοροδιδάσκαλό τους κ. Αχιλλέα Κόκκινο για την καταπληκτική τους εμφάνιση, τους αντιδημάρχους του δήμου Γρεβενών κ. Κιάκα και κ. Τσικούρα για τη βοήθειά τους και όλα τα  ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά που διαφήμισαν   την εκδήλωσή μας.

Δείτε εδώ ένα βίντεο:

https://www.youtube.com/embed/bVN17aaT2Dw

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ο Γραμματέας                                               Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Δεινόπαπας                                       Αργύριος Καραλιόλιος