Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γ.Δασταμάνης: «Υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι με πληθώρα εκδηλώσεων που στην πλειοψηφία τους αγκαλιάζουν και προωθούν την τοπική πολιτιστική παραγωγή»

Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”

«Ο Δήμος Γρεβενών υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με πληθώρα εκδηλώσεων που στην πλειοψηφία τους αγκαλιάζουν και προωθούν την τοπική πολιτιστική παραγωγή. Μετά από μια μακρά περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης, περιορισμών και απαγορεύσεων που έπληξαν σοβαρά την πολιτισμική πρόοδο των κοινωνιών παρουσιάζουμε με χαρά και καμάρι ένα μεστό και πολυσυλλεκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την επωνυμία “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”.

Πλαισιώνουμε την πολιτιστική έκφραση νέων ανθρώπων, ανταμώνουμε με παλιές γνώριμες φωνές, καλωσορίζουμε στην πόλη μας αναγνωρισμένους δημιουργούς. Αλλά πάνω απ’ όλα επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας με τον πολιτισμό που τόσο στερηθήκαμε αυτά τα δύο χρόνια. Γιατί στους δύσκολους καιρούς μάλλον θα πρέπει να ισχύει (παραφρασμένα) αυτό που λέει ο ποιητής Σπ. Ποταμίτης “Σπείρε πολιτισμό κι ας μη θερίσεις. Έτσι, για να μοσχοβολάει ο τόπος.”

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που συνέδραμαν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και ευχόμαστε καλή θέαση και ακρόαση.»

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

politistiko kalokairi grevena A3 programma