Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παραδοσιακό πανηγύρι απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών & την Εκκλησιαστική Επιτροπή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:

1. Τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 το πρωί, διοργανώνει σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή και την Κοινότητα το παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Προσφορά σούπας στους παρευρισκόμενους. Το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και οι άλλες γυναίκες του χωριού θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά τραγούδια. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον καθιερωμένο διαγωνισμό στο παραδοσιακό αγώνισμα του άλματος τριπλούν.

2. Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 6.00μ.μ. στην πλατεία του χωριού θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού της «Πασχαλιάς» και «του διπλώματος του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και τις άλλες γυναίκες του χωριού.

3. Προκειμένου να προετοιμάσουμε καλύτερα την 25η γιορτή κερασιού 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παναγιώτη Κιούρκα (τηλ. 6909606121) μέχρι στις 31 Μαΐου. Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση όλων των μελών του Συλλόγου το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 και ώρα 6.30μ.μ.

(Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα τότε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα)

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους Αμυγδαλιώτες/ισσες και φίλους/ες του Συλλόγου Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Νίκος Δεινόπαπας Αργύριος Γ. Καραλιόλιος