Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ξανά ΜΑΖΙ Γρεβενά, 17 Μαρτίου 2022 – Ημέρα Αγίου Πατρικίου

Ξανά μαζί, μετά από 2 συνεχόμενα και αβέβαια χρόνια σε μια περίοδο που όλοι ευχόμαστε για το καλύτερο σε όλο τον πλανήτη, το πράσινο φως των εορτασμών της γιορτής του Αγίου Πατρικίου θα φωτίσει ξανά απ’ άκρη σ’άκρη όλες τις χώρες.
Φέτος δεν υπήρχε η δυνατότητα για πρακτικούς λόγους να διοργανωθεί το φεστιβάλ στην έκταση που το είχαμε συνηθίσει. Παρόλαυτα με την ευγενική υποστήριξη του Αλχημείου, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα τριήμερο γεμάτο Ιρλανδία,….που αλλού, στα Γρεβενά!
Καλώς ορίσατε!

St.Patrick’s Day | Φεστιβάλ Ιρλανδικού Πολιτισμού στα Γρεβενά
Sláinte IRELAND ??
Sláinte HELLAS ??
Παρασκευή 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

Green Hat Irish Party Αλχημείο (Κεντρική Πλατεία Αιμιλιανού).

Jigs n’ Reels με δώρα για όλους! Επιλεγμένες λίστες ιρλανδικής μουσικής για ένα party σαν αυτά που γνωρίζουμε σε κάθε φεστιβάλ μας!! Η ιρλανδική μπύρα θα ρέει άφθονη..ως συνήθως! Όσοι δεν το έχετε ζήσει ποτέ…επιτέλους, ξανά μαζί! Να η ευκαιρία! Τα συλλεκτικά καπελάκια δώρο…και φέτος μην πείτε πως δεν τα προλάβατε!!…
Σάββατο 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ιrish Session. Αλχημείο (Κεντρική Πλατεία Αιμιλιανού) Το 2020 είχαμε προγραμματίσει το πρώτο Irish Session στην Ελλάδα στο φεστιβάλ μας. Δυστυχώς τα γεγονότα της πανδημίας μας πρόλαβαν και δεν καταφέραμε να το υλοποιήσουμε. Φέτος όμως αναμένεται κάτι ιστορικό να συμβεί. Τουλάχιστον δεν έχει ξανασυμβεί στα Γρεβενά. Η Kathleen, ο Luke, ο Andy και ο Gary έρχονται στα Γρεβενά με μια δεκαμελή παρέα τους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαρά της ιρλανδικής μουσικής και τον τρόπο που αυτή ξέρει να ενώνει τους ανθρώπους. Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε κάθε μουσικό που επιθυμεί. Το Αλχημείο μεταμορφώνεται σε μια Ιρλανδική Pub…
Κυριακή 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Συναυλία με τους TIR FADA. Αλχημείο (Πλ. Αιμιλιανού). Η ιρλανδική μουσική έχει την τιμητική της στο φεστιβάλ μας και φέτος η γιορτή κλείνει με τους αγαπημένους μας Tir Fada! Δεν χρειάζονται συστάστεις…Θα είναι για άλλη μια χρονιά μαζί μας να μας ταξιδέψουν με μουσική από το σμαραγδένιο νησί της Ιρλανδίας!!
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ!