Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση… (VIDEO)

Μπροστά σε ένα ικανό και σεβαστό ακροατήριο και με την παρουσία του νέου Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανασίου Φωλίνα ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ παρουσίασε την, κατά γενική ομολογία, πολύ συγκινητική εκδήλωση για τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821 με την Χορωδία ΛΙΓΕΙΑ.
Η εκδήλωση την οποία προετοίμαζε η Χορωδία εδώ και δέκα μήνες ξεκίνησε την προβολή ενός δεκαπεντάλεπτου ιστορικού ντοκιμαντέρ με την περίληψη των γεγονότων του απελευθερωτικού αγώνα, την ανάγνωση του λόγου του Γέρου του Μοριά, την απαγγελία αποσπασμάτων από τους Ελεύθερους Πολιορκημένους του Διονυσίου Σολωμού και την χορωδιακή απόδοση από τη ΛΙΓΕΙΑ του θρησκευτικού ύμνου Τη υπερμάχω, οκτώ γνωστών παραδοσιακών και έντεχνων τραγουδιών διασκευασμένων για τέσσερις φωνές από τον Κ. Ευαγγελάτο και τον Εθνικό μας Ύμνο. Στο τέλος το κοινό χειροκρότησε θερμά τη χορωδία μας και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες:
– Σε όλους όσοι θυσίασαν τον χρόνο τους και παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας
– Στη μαέστρο μας Νικολέτα Παπάζογλου που μοχθεί για την ποιοτική βελτίωση της χορωδίας μας
– Στα μέλη της χορωδίας που εν μέσω της πανδημίας υπερέβαλαν εαυτόν για να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση
– Στην Κασσιανή Τσιάλτα την πιανίστα μας που μας συνοδεύει πάντοτε πρόθυμα
– Στην Ευανθία Λιάκου για την πολύ ωραία παρουσίαση της εκδήλωσης
– Στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Φωλίνα για την παραχώρηση της αίθουσας «Πέτρος Σιούλης» για τις πρόβες της χορωδίας μας και την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης
– Στη ΔΕΚΕΓ για τη παραχώρηση της αίθουσας «Δημήτριος Ρίγγος» και τους αδερφούς Αλέξη και Ηλία Καραμήτρο για την πρόθυμη εξυπηρέτηση
– Στους χορηγούς μας οι οποίοι μας πρόσφεραν με τις χορηγίες τους μια σημαντική οικονομική ανάσα
– Και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τις εκδηλώσεις μας και τις προβάλλουν

Να ευχηθούμε τέλος σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας αλλά και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και χαρά.

Ο Πρόεδρος            Η Γεν. Γραμματέας

Στέργιος Πουρνάρας         Χαρά Καραλιόλιου

Δείτε ακόμα