Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Με επιτυχία η 18η Γιορτή Κερασιού στις Αμυγδαλιές

Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου,  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 η δημοτική βραδιά της 18ης Γιορτής Κερασιού με το συγκρότημα του Σταύρου Καψάλη. Ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έγιναν σε όλη την ιστορία του θεσμού. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν ο πάρα πολύς κόσμος, τα πάρα πολλά…

και πολύ καλά ποιοτικά κεράσια που προσέφερε ο Σύλλογος δωρεάν και για μια ακόμη χρονιά οι πάρα πολύ νέοι που φέτος συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί. Τραγούδησαν η Βαγγελιώ Χριστιά και ο Γιάννης Καψάλης.

Τέλος τα  μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μετά την τεράστια από κάθε πλευρά επιτυχία της εκδήλωσης της «18ης Γιορτής Κερασιού 2013», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τους κερασοπαραγωγούς που πρόσφεραν κεράσια   και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις γυναίκες του χορευτικού μας τμήματος μαζί με τη δασκάλα τους Αλκμήνη Δημητριάδη.

Φέτος τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης Δημοσθένης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάτσιος Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος , Αρμπάρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Κόραβος Βάιος,  ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας Κων/νος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ντάγκα Παναγιώτα,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας Αθανάσιος, καθώς και εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους. Ο βουλευτής του νομού κ. Κοψαχείλης, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε, με μήνυμά του μας έστειλε τους χαιρετισμούς του, τις ευχές του για την επιτυχία της εκδήλωσης και τα συγχαρητήρια του στα μέλη και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους χορηγούς της εκδήλωσης, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, βοήθησαν το Σύλλογό μας στη λαχειοφόρο αγορά της εκδήλωσης:

 

Χορηγοί:

 

1.    ΒΑΪΟΣ ΝΙΚΟΣ GOLD ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
2.    ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ Δ. – ΛΙΤΣΑ  Σ. «ΒΙΒΛΙΟΚΙΝΗΣΗ – ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ» 
3.    ΚΑΡΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ JORDAN active clothing & POSTO ITALIANO
4.    ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
5.    ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Η/Υ – ΔΙΚΤΥΑ – ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
6.    ΒΛΕΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
7.    ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»
8.    ΓΩΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ «ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ»
9.    ΘΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
10. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
11.  ΖΙΩΓΑΣ ΕΥΑΓ & ΓΕΩΡ. ΔΙΣΚΟΙ – ΚΑΣΕΤΕΣ
12. ART 4 YOU Δροβατζήκα – Μπαλάκου Ελένη
13. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΤΣΙΑΛΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

 

                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας                                   

 

       Νικόλαος Δεινόπαπας                                 Αργύριος  Καραλιόλιος  

                     

Δείτε ακόμα