Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον Θεόδωρο Ζιάκα

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 15 και 16 Ιουνίου, στο Σπήλαιο Γρεβενών, οι διήμερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη μάχη του Σπηλαίου και τον αρχηγό της επανάστασης στη Δ. Μακεδονία, Θεόδωρο Ζιάκα. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μας ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία….

 

 

   Το Σάββατο, 15 Ιουνίου, διοργανώθηκε μουσικοχορευτική βραδιά στην κάτω πλατεία του Σπηλαίου. Ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά έδωσαν τα χορευτικά του Εκπολιτιστικού Ομίλου Σταυρούπολης, του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «ο Ερωτόκριτος» και του Συλλόγου Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης.

   Την Κυριακή, 16 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων κι ακολούθησε ομιλία για τη μάχη του Σπηλαίου και τον Θεόδωρο Ζιάκα, με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης, φιλόλογο, κ. Τσιαρτσιάνη Ζήση.

 

   Η παρουσία του Ιππικού Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

   Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών.

  

   Εκ μέρους του Συλλόγου, ευχαριστούμε τους Ομίλους και Συλλόγους που συμμετείχαν, τους επίσημους φορείς που μας τίμησαν και κυρίως τον κόσμο, χωρίς την παρουσία του οποίου, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο θετικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, τέλος, σε όσους πρόσφεραν δώρα, σε όσους μας παραχώρησαν οπτικοακουστικό υλικό και σε όσους μας βοήθησαν, όπου υπήρξε ανάγκη.

 

   Σας ευχαριστούμε όλους θερμά κι ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος  και το Δ.Σ.

του Συλλόγου Σπηλαιωτών

Θεσσαλονίκης