Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νερό κι αέρας!

Συνηθίζουμε να δίνουμε ευχές, τέτοιες μέρες. Ελπίδας λόγια, δυναμωτικά, που δρουν ευεργετικά σε όποιον και όποια τα λαμβάνει. Που μαλακώνουν τις καρδιές. Έχουν ιδιαίτερη αξία τώρα. Βγαίνουν απ’ την καρδιά μας, όπως πάντα, μα με λίγη ένταση παραπάνω.
Μας λείπει ο τόπος, μας λείπουν οι γνωστές μορφές, οι άνθρωποί του, οι άνθρωποί μας. “Οι δικοί μου ανθρώποι, της καρδιάς μου οι τόποι”, που λέει και το τραγούδι!

Δύναμη, (προσ)ευχή, χαμόγελο, τραγούδι, πείσμα, επιμονή. Χρειάζονται, για να κρατιόμαστε! Ακολουθήστε τα. Σε λίγα χρόνια, το Πανόραμα γίνεται 100 χρόνων. Τα έχουμε πει, ξανά: Πανδέκτης: Saragkanaioi — Panorama. Πολλά χρόνια ζωής, ένας αιώνας δυσκολίας, αλλά και ανεξαρτησίας! Ένας κόσμος που άλλαξε και αλλάζει και μας ζητάει να αντέχουμε.

Ελπίζουμε, ευχόμαστε να είστε καλά, όπου κι αν βρίσκεστε. Λίγοι στο χωριό, πιο πολλοί στις πόλεις, Ελλάδα και εξωτερικό. Λίγη προσοχή, στις δύσκολες αυτές συγκυρίες. Πολλά όνειρα, να βρεθούμε από κοντά… απάν! Σαν Δ.Σ. του Συλλόγου, σαν μια παρέα πρώτα απ’ όλα, στέλνουμε σε όλους και όλες, χωριανούς, και φίλους, την αγάπη μας. Μας έλειψε λίγο κρύο νερό, ένα φύσημα καθαρού αέρα, που παίρνει πέρα κάθε ιό!

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!

 

Σύλλογος Πανοράματος Γρεβενών

ΥΓ: Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, τα φετινά ημερολόγια με μορφή διαφορετική, που ελπίζουμε να σας αρέσει, θα καθυστερήσουν.