Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

St.Patrick’s Day: ΑΚΥΡΩΣΗ (ΑΝΑΒΟΛΗΣ) ΦΕΣΤΙΒΑΛ για ΦΕΤΟΣ (μετά μουσικής)…

Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν τελικά να πραγματοποιήσουμε φέτος τις πολιτιστικές δράσεις του St.Patrick’s Day Festival. Έτσι ούτε τις ημέρες που ορίσαμε για αναβολή μέσα στον Μάιο θα καταφέρουμε να το διοργανώσουμε. Μας αρκεί όμως που παρ’ολη την περιπέτεια που πέρασε όλος ο πλανήτης, στα Γρεβενά δεν σημειώθηκε ακόμη ούτε ένα κρούσμα του ιού! Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο! Μας δίνει όμως και περίσση ελπίδα, καθώς από όλες τις φετινές δράσεις η μόνη που πραγματοποιήθηκε ήταν και η πιο ουσιαστική. Ο πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Πατρικίου, στην τοπική εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Γρεβενών, την Κυριακή 15 Μαρτίου, πριν την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.

Ξεκινήσαμε ήδη την προετοιμασία για την επόμενη χρονιά…. δεν θα σας αφήσουμε όμως έτσι φέτος…. Τελικά μερικοί από εμάς καταφέραμε και “συναντηθήκαμε δημιουργικά” εντός καραντίνας….

Με το κάλεσμα των αγαπητών μας Tir Fada που μας έφεραν κοντά, όλα τα μέλη και τους φίλους της Ελληνο-Ιρλανδικής κοινότητας ώστε να τραγουδήσουμε μαζί ένα υπέροχο ιρλανδικό τραγούδι!

Να ευθυμείτε, να υγιαίνετε
και να μην απελπίζεστε!

Με σεβασμό,

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος
S+

Δείτε ακόμα