Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Χοροεσπερίδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝσας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που διοργανώνει στοMUSICHALLΗχοδρόμιοLiveγια ένα μοναδικό καρναβαλικό ξεφάντωμα μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, την Ιώ Νικολάου και τον Πάνο Μπλέτσα.
Σας προσκαλούμε σε ένα μουσικό ταξίδι των δημιουργιών του Χρήστου Παπαδόπουλου και πολλών κλασσικών, λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών και μας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά.
Μετά την επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό μέλος, ο Χρήστος Παπαδόπουλος συνεχίζει την καλλιτεχνική διαδρομή του γράφοντας μέχρι σήμερα πολλές επιτυχίες καταξιωμένων τραγουδιστών. Μερικές από αυτές τα τραγούδια «Αρχιπέλαγος», «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω», «Φίλα με», καθώς και η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Το Κόκκινο Ποτάμι» που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.ά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Άκης Σγούρος στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Μπαϊρακτάρης στο μπάσο, Γιώργος Τσολάκος στο πιάνο και Κωνσταντίνος Ρήγας στα τύμπανα.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Ώρα έναρξης: 21:30

Με τιμή
Το Δ.Σ του Αστέρα Γρεβενών