Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κάλεσμα συμμετοχής επαγγελματιών St. PATRICK’S DAY FESTIVAL

Αγαπητοί μου,
σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε τη χαρά για 6η συνεχόμενη χρονιά να διοργανώσουμε το Φεστιβάλ του Αγίου Πατρικίου. Αποτελεί πλέον το πρώτο και μοναδικό πολυθεματικό φεστιβάλ ιρλανδικού πολιτισμού που διοργανώνεται στην Ελλάδα κι εκτείνεται σε 6 τομείς!

Φέτος θα αποτελέσει τη μεγάλυτερη σε έκταση έκδοση του, καθώς θα συμπεριλάβει μουσική, θέατρο, γαστρονομία, κινηματογράφο, σεμινάρια παραδοσιακών ιρλανδικών χορών, ομιλίες, εργαστήρια χειροτεχνίας για μικρά παιδιά. Θα έχουμε ξανά τη χαρά να τιμήσει με την παρουσία της η δασκάλα ιρλανδικών χορών Mary Kate Sheehan!

Ήδη το μικρό μας φεστιβάλ, έχει γίνει αρκετά μεγάλο. Μέσα μαζικής ενημέρωσης ενδιαφέρθηκαν από όλη την Ελλάδα να μάθουν και να προβάλλουν τη διοργάνωση, αλλά πάνω από όλα το γεγονός ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον της η IrishCentral η μεγαλύτερη ενημερωτική ιστοσελίδα της ιρλανδικής διασποράς που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη. Η σύνδεση των Γρεβενών με την Ιρλανδία θεωρώ προσωπικά πως μόνο οφέλη μπορεί να προσελκύσει στην τοπική μας κοινωνία. Παράλληλα να κάνει πραγματικότητα πως η δημιουργία νέων, πρωτότυπων και πρωτοπόρων πολιτιστικών αγαθών μπορεί να δώσει όραμα και να δημιουργήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον τόπο μας!
Πήγες Γρεβενά, έφτασες Ιρλανδία!Αυτό θα είναι το μότο και κίνητρο προς όλους.

Το φετινό φεστιβάλ στόχο αποτελεί να επεκταθεί σε όλη την πόλη και να επωφελέσει όσο το δυνατόν περισσότερους επαγγελματίες.

Επειδή και φέτος η επικοινωνιακή πολιτική του φεστιβάλ έχει οργανωθεί πέρα από τα όρια της περιοχής μας και επιδιώκει να ενημερώσει και να προσκαλέσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, θα θέλαμε να αποτελέσει ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες των Γρεβενών, ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι οι επισκέπτες μας και να τους γνωστοποιήσουμε το τι σημαίνει γρεβενιώτικη φιλοξενία με ότι συνεπάγεται αυτό στην τοπική οικονομία.

Προτείνω λοιπόν, όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης, των καφετεριών και των ξενοδοχείων να συμμετάσχουν στη συνολική γιορτή με τους εξής τρόπους.

Από τους ξενοδόχους προτείνω να δημιουργήσουν προσφορές και πακέτα για 2ήμερη ή 3ήμερη φιλοξενία.

Από τους εστιάτορες προτείνω να δημιουργήσουν πακέτα ιρλανδικής γευσιγνωσίας (μενού + μπύρα GUINNESS).

Από τους ιδιοκτήτες καφετεριών να προμηθευτούν με μπύρα GUINNESS για το 5ήμερο ώστε να τους προμηθεύσει η διοργάνωση τα συλλεκτικά καπέλα τα οποία θα δίνουν ως αναμνηστικά δώρα!

Επιδίωξη θα αποτελέσει φέτος το “μικρό” μας φεστιβάλ να περάσει ξανά τα σύνορα της Ελλάδας και να γίνει γνωστό παντού για το κέφι, την πρωτοτυπία αλλά κυρίως για τον ιδιαίτερο τόπο που διοργανώνεται. Σε αυτό αναμφίβολλα θα συμβάλλει το γεγονός πως προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον της Ιρλανδικής Πρεσβείας και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της.

Να ενημερώσω σε αυτό το σημείο πως κάθε συμμετέχων επαγγελματίας θα προβληθεί από τη σελίδα του φεστιβάλ STPATRICKSDAY.GR,ΧΩΡΙΣ ανταποδοτικές υποχρεώσεις για τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Στόχο μας αποτελεί να ενδυναμωθεί η τοπική αγορά, με δράσεις που απευθύνονται σε κοινό, τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά πλέον και σε διεθνές. Να αποδείξουμε για άλλη μια φορά πως η γρεβενιώτικη φιλοξενία είναι απαράμιλλη και σαφώς πως η μικρή μας πόλη μπορεί να είναι πρωτοτυπή και να γίνει μπροστάρης δημιουργώντας τάσεις και ουσιώδες όραμα σε πολιτιστικά αγαθά, διεθνούς συνεργασίας!

Αναλυτικά για το φετινό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου και θα μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα STPATRICKSDAY.GR

Με δημιουργικούς χαιρετισμούς

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος

Υπεύθυνος Διοργάνωσης

http://stpatricksday.gr