Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο χοροδιδάσκαλου Ευθύμη Πρέβεζα

Ευχαριστήριο

Με καθυστέρηση κάποιων ημερών και αφού ηρεμήσαμε από το έντονο διάστημα της προετοιμασίας της παρουσίασης του έργου του Γιάννη Λίτσιου ~Θα περπατήσω ερημιές~ υπό τους ήχους της Κομπανίας Βέρδη αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης βραδιάς.

Πρώτα από όλα τον Δεσπότη μας, που μας εμπιστεύτηκε να συνδιοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση και μας τίμησε με την παρουσία του.
Τον πατέρα Χρήστο Κούρτη που έκανε ότι ήταν δυνατόν στο χώρο της παρουσίασης για να διευκολύνει την πραγματοποίησή της.
Τον Γιάννη Λίτσιο που μας επέτρεψε να παρουσιάσουμε το έργο του με τον τρόπο το δικό μας (εισηγητές, κείμενα) με οπτικοακουστικό υλικό και συνεντεύξεις από μουσικούς (Γρηγόρης Καψάλης, Πετρολούκας,Παγώνα, Φιλιππίδης, Κοτσίνης) που αποτελούν κεφάλαιο για την παράδοσή μας και δέχτηκαν με χαρά να μας μιλήσουν.
Τους εισηγητές κ Γιάννη Κόκκινο, καθηγητή φυσικής αγωγής και χοροδιδάσκαλο ,Πάρη Γκούνα, καθηγητή βυζαντινής-παραδοσιακής μουσικής και Ανδομάχη Μπούνα, διδάκτωρ κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Φώτη Καραβιώτη που δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετέχουν στην παρουσίαση.
Τον σύλλογο Δερόπολλης Αθηνών για τις δύο υπέροχες νυφιάτικες φορεσιές (άνω και κάτω Δερόπολλης) και ιδαίτερα τον φίλο Κωνσταντίνο Δούλη που μας τις παραχώρησε με μεγάλη προθυμία.
Τους Χοροδιδασκάλους και μουσικούς από διάφορες πόλεις (Σιάτιστα, Κοζάνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Γιάννενα) που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερη συγκίνηση η παρουσία του Νίκου Σούλιου χοροδιδασκάλου του συλλόγου Γρεβενών εκείνη την εποχή και η συνάντησή του με παλιούς χορευτές του.
Τις αρχές της πόλης μας κύριο Παλάσκα, κύριο Μπόλη, κύριο Τσικούρα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κύριο Γιάτσο (που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε ) αλλά μας ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
Την πρόεδρό μας Μαρία Γεωργίτση για την βοήθειά της που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι όταν αγαπάς κάτι πολύ οι αποστάσεις μηδενίζονται.
Την ομάδα του συλλόγου μας που αφιέρωσε ένα ιδιαίτερο πολυφωνικό τραγούδι ~Ο Γιάννος και η Μαριγώ~ στον Γιάννη Λίτσιο.
Την συντονίστρια της εκδήλωσης κ. Παπαμιχαλάκη και τις χορεύτριες του συλλόγου μας που ετοίμασαν τον μπουφέ στο χώρο του συλλόγου μας για τους καλεσμένους μας (εισηγητές, μουσικούς, μέλη του συλλόγου και φίλους).
Τον Αποστόλη Καραμέτσιο για την επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.
Τα τοπικά και ξένα μέσα ενημέρωσης και τον απλό κόσμο που παραβρέθηκαν.
Τους χορηγούς της υπέροχης βραδιάς που τη στήριξαν οικονομικά.
Και τέλος όλους όσους συντέλεσαν στο γλέντι που έγινε στο χώρο του συλλόγου μας που προηγούμενο σε κέφι και χορό δεν έχει συμβεί.

Με εκτίμηση

Ευθύμης Πρέβεζας
χοροδιδάσκαλος