Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πόντιοι Μονάχου: Από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στη Γερμανία (video)

Ήταν η 54η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου η χθεσινή στην μεγάλη αίθουσα της Paulaner. 
 
Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αίθουσα (που αντικατέστησε την Löwenbraukeller) ήταν κατάμεστη. Στις 8 το βράδυ δεν έβρισκε πλέον κανείς θέση. Αν όχι η μεγαλύτερη σίγουρα από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ελληνικού συλλόγου στη Γερμανία η εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου που έχει

καθιερωθεί να πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο κάθε νέου έτους.

 
Οι καλλιτέχνες Μπάμπης Ιωακειμίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Φάνης Κουρουκλίδης και Γιώργος Σιαμίδης κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος του μουσικού προγράμματος. Το ΔΣ φρόντισε όμως να έχει και λαϊκή μουσική που πρόσφερε το GENIMA BAND.
 
Η δε πίστα χορού της αίθουσας αποδείχτηκε “μικρή” όταν συγγκεντρώθηκαν οι χορευτικές ομάδες του συλλόγου να παρουσιάσουν τους παραδοσιακούς χορούς.
 
 
Στην πρώτη γιορτή ελληνικού συλλόγου του έτους ήταν παρόντες εκπρόσωποι δεκάδων συλλόγων και φορέων της πόλης του Μονάχου αλλά και των περιχώρων καθώς και οι επίσημοι καλεσμένοι (Προξενείο, Εκκλησία κλπ).
 
Όσο και αυτονόητο και αναμενόμενη και να ήταν η επιτυχία της εκδήλωσης στο πρόσωπο του Προέδρου Χάρη Φωτιάδη αλλά και των μελών του ΔΣ ήταν ζωγραφισμένη η απόλυτη ικανοποίηση για την μεγάλη επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης.
 
Δεν ήταν τυχαίο ότι συντελεστές της εκδήλωσης όταν τους συναντούσαμε στην εκδήλωση η πρώτη λέξη που μας έλεγαν με περηφάνεια ήταν “Χαμός”.
 
Και του χρόνου πάλι, στην 55η μουσικοχορευτική εκδήλωση.  
 

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας για το Μόναχο www.doryforos.org