Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Ρουνγκουτσάρια 2020» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών.

Πραγματοποιήθηκαν την Πρωτοχρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των «ρουνγκουτσαριών 2020» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών.
Πιο συγκεκριμένα, τα ρουνγκουτσάρια αφού πρώτα εκκλησιάστηκαν, στη συνέχεια επισκέφτηκαν όλα τα σπίτια του χωριού και μετά το μεσημέρι το έθιμο κορυφώθηκε με χορό στην πλατεία.
Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια πρώτα απ’ όλα όλους όσους συμμετείχαν στα ρουνκουτσάρια με μεγάλη προθυμία, όλους τους χωριανούς που υποδέχτηκαν τα ρουνγκουτσάρια στα σπίτια τους και στην πλατεία με πολύ αγάπη και «απλοχεριά» και να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία.
Φέτος στα ρουνγκουτσάρια συμμετείχαν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ οι: Μάκης Ροδοσινιώτης, Αργύρης Καραλιόλιος, Γιώργος Α. Καραλιόλιος, Σαράντης Κουταλής, Νίκος Ζεμπίλης, Άρης Ζεμπίλης, Κωνσταντίνος Κουλιακιώτης, Κώστας Β. Κιούρκας, Γρηγόρης Κουταλής, Ανδρέας Γκίλιας, Θωμάς Κριθαριώτης, Καραγκιόζης Κώστας, Γιώργος Ροδοσινιώτης, Σαράντης Τότσκας, Ραφαήλ Κουταλής Τάσος Δανόγλου.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από τις εκδηλώσεις: https://www.youtube.com/embed/lolHFKc0hkk&feature=youtu.be 

Επόμενη εκδήλωση τo Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8.00μ.μ. με την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου στην ψησταριά του Β. Νέστορα.