Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εκπληκτική βραδιά στον ετήσιο χορό της “Πίνδου” (2VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίνδος το περασμένο Σάββατο 28.12.2019 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μηλιώνης.
Τα παιδικά τμήματα παρουσίασαν τοπικούς χορούς αλλά και ρεμπέτικους μεταφέροντας τους παρευρισκόμενους σε ταβέρνα εποχής. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στο δάσκαλό τους, αλλά και στους γονείς που υποστηρίζουν το έργο μας ως σύλλογο.
Η βραδιά αφιερώθηκε στην επί σειρά ετών δασκάλα των παιδικών χορευτικών τμημάτων η οποία έλαβε τιμητική πλακέτα από το Σύλλογο για την χρόνια προσφορά της στο Σύλλογο και συμβολικό δώρο-κόσμημα.
Δώρα επίσης προσφέρθηκαν από το Σύλλογο στους δύο χοροδιδασκάλους κ. Ευθύμιο Πρέβεζα και κ. Αχιλλέα Κόκκινο.
Η ορχήστρα του Βαγγέλη Πέγιου συνόδευσε μουσικά την όλη εκδήλωση και ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε ήχους και σκοπούς όλης της Ελλάδας.

Βίντεο της εκδήλωσης θα δείτε εδώ:
https://www.youtube.com/embed/kIOCAo0ni6I 
https://www.youtube.com/embed/vtOyLWvrqCE&feature=youtu.be 

φωτογραφίες εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.3398600420211292&type=3&av=140641202667751&eav=AfaL2xYbLyb-XvA4gd8YZmUZa0CnEp_fNwL6zKGH74byWgjkUJVDKky6VT4-tOIyBFg

Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλο τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής που πρόσφερε δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και όλους όσους συμμετείχαν στη βραδιά.
Η Πίνδος συνεχίζει και σας καλεί να συμμετάσχετε αύριο 31.12.2019 το μεσημέρι στις 12.00 στην πλατεία Αιμιλιανού, στην εκδήλωση “Χριστούγεννα στην αυλή των Βουνών” με παραδοσιακά παιχνίδια, ώστε μικροί να μάθουν και μεγάλοι να ξαναγίνουν παιδιά.

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών