Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοίνωση Δημοτικού Ωδείου Γρεβενών

Το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών εύχεται καλή σχολική χρονιά και ανοίγει τις πόρτες του σε όλους σπουδαστές, παλιούς και νέους, να κάνουν τις εγγραφές τους για το διδακτικό έτος 2019-2020.

Το Ωδείο ιδρύθηκε το 2000 και είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος. Υπάγεται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γρεβενιωτών Μουσικών, συνεχίζει με ευαισθησία και υπευθυνότητα να παρέχει υποδειγματική μουσική εκπαίδευση στον τόπο μας.

Τα μαθήματα παρέχονται σε ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας που επιθυμούν υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία, με στόχο ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό. Οι διδάσκοντες είναι έμπειροι και καταξιωμένοι στο μουσικό χώρο καθηγητές.

Το τρέχον διδακτικό έτος θα λειτουργήσουν τμήματα Πιάνου, Κλασικής Κιθάρας, Ηλεκτρικής Κιθάρας, Ακουστικής κιθάρας, Βιολιού, Φλάουτου, Φλογέρας, Ακορντεόν, Μονωδίας, Χορωδίας, Ανώτερων Θεωρητικών, Σύγχρονου Τραγουδιού (με συνοδεία ακουστικής κιθάρας), Μαντολίνου, Μπουζουκιού, Μουσικής Προπαιδείας, Ντραμς, Κρουστών (Τουμπερλέκι), Συνόλου κρουστών, καθώς και το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Ρεμπέτικης Μουσικής.

Τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα ξεκινούν από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019.

Η Γραμματεία του Ωδείου λειτουργεί ήδη από 2 Σεπτεμβρίου για τις εγγραφές και για κάθε άλλη πληροφορία στο χώρο του Ωδείου (τέρμα οδού Κωνσταντίνου Ταλιαδούρη), ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00-20:00. Πληροφορίες επίσης στα τηλέφωνα 2462084510, 6948230740 και 6985011066.

Καλή Σχολική Χρονιά!