Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Σύλλογος Φίλων της Μουσικής !!!

Αγαπητοί φίλοι . Η καθημερινή μας ανάγκη για Μουσική και επικοινωνία , μας ώθησε στη δημιουργία του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής . Καλούμε λοιπόν όσους έχουν τις ίδιες ανησυχίες να συμπλεύσουν και όλοι μαζί να φτιάξουμε μια όμορφη παρέα που βασικούς στόχους θα έχει :

1. Τη σύμπνοια και τη συντροφιά , με οδηγό πάντα τη μουσική , όλες τις μέρες και νύχτες , του δύσκολου Γρεβενιώτικου χειμώνα , άλλα και του όμορφου Γρεβενιώτικου καλοκαιριού .

2. Την δημιουργία και παραγωγή τουλάχιστον μίας ετήσιας συναυλίας στο θέατρο Καστράκι , με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων Γρεβενιωτών μουσικών .

3. Τη διενέργεια ετήσιου party του συλλόγου και ανάλογων δράσεων .

Τονίζοντας ότι η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτείται καμία ετήσια συνδρομή ούτε φυσικά κάποιο μουσικό πτυχίο , μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά ( Δευτ. – Παρ. ) και ώρες 12:00 έως 13:00 το πρωί , στο 6984079511 .

Υ.Γ. Όλα αυτά τα συζητάμε εδώ και χρόνια και φέτος το καλοκαίρι αποφασίσαμε να τα κάνουμε πράξη . Πρέπει όμως να μεγαλώσει η παρέα μας ώστε να πάρουμε μεγαλύτερη ώθηση . Απλά , χωρίς μεγαλόπνοα σχέδια , θέλουμε να βρισκόμαστε , να ακούμε και να δημιουργούμε μουσική . Όποιος νοιώθει την ίδια ανάγκη μπορεί να έρθει να μας βρει …

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ . !!!

Με τιμή

Λιοσάτος Δ. Θωμάς

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Δείτε ακόμα