Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Έναρξη εγγραφών στο Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών νέων μελών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα του Χορευτικού προσφέρεται δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (Προσχολικής, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Φοιτητών, Ενηλίκων, Αρχαρίων και Τρίτης ηλικίας). Στα μαθήματα διδάσκονται χοροί, τραγούδια και δρώμενα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας στην πιο γνήσια μορφή τους.

Τη διδασκαλία και την επιμέλεια των προγραμμάτων των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών έχει η παιδαγωγός, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Κατερίνα Προκόβα, με Ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και πολυετή διδακτική εμπειρία σε ανάλογες θέσεις.

Η έναρξη όλων των τμημάτων θα γίνει από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 στον φιλόξενο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καθημερινά από τις 9:00π.μ.–12:00μ. στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. – Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη και στο τηλέφωνο 24620-82276.

Περιμένουμε να ανταμώσουμε τα μέλη μας για χορό, τραγούδι και άθληση ξανά για 20η χρονιά.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε ακόμα

Καταθέσεις