Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Άρωμα Ολυμπιάδας στο “River Spirit- Γιαγκούλεια 2019” με τη Φωτεινή Βαβάτση !!!!!!!!!

Ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης “Γιαγκούλεια –RIVER SPIRIT 2019“, ξεχωρίζει και η παρουσία της Ολυμπιονίκη Τοξοβόλου κ. Βαβάτση Φωτεινής!!! Αποδεχόμενη αφιλοκερδώς την πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής – και θέλοντας να μας μυήσει στο άθλημα της τοξοβολίας- η κ. Βαβάτση παρουσιάζεται έτοιμη να …”στοχεύσει” στην συνδρομή της επιτυχημένης γιορτής μας, από το δικό της μετερίζι!
Οι επισκέπτες το Σάββατο 3 Αυγούστου, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη με το αγωνιστικό τόξο και θα μπορέσουν όλοι να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους , με την καθοδήγηση της μεγάλης αθλήτριάς μας, στοχεύοντας με το εκπαιδευτικό τόξο!!!

Γνωρίζοντας τη Φωτεινή
Από τα 18 της χρόνια άρχισε να εκπορθεί τα «ανδρικά κάστρα», με την είσοδό της στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού. Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός να κατακτήσει τους αιθέρες, καθώς έγινε μέλος της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών. Αργότερα το 1999 , όπου με το ελάχιστα εμπλουτισμένο βιογραφικό της και με την λίγη στρατιωτική της εμπειρία κατάφερε να γίνει πυροσβέστης και να υπηρετήσει στην Ε.Μ.Α.Κ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) , όπου ελάχιστες γυναίκες στις μέρες μας αποφασίζουν να γίνουν μέλος σε αυτήν την εθελοντική δράση . Έπειτα καθώς ήταν ένας δραστήριος και θετικός άνθρωπος ήθελε να ασχοληθεί με ένα ατομικό άθλημα .
Τελικά επέλεξε την τοξοβολία . Αυτό ήταν και το άθλημα που την έφερε στην 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, μαζί με την συνεισφορά των συναθλητριών της από την Θεσσαλονίκη, καταφέρνοντας να κερδίσουν την Αμερική και να ηττηθούν από την Κορέα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ήταν μία μοναδική εμπειρία ζωής , που την συγκινεί μέχρι και σήμερα.