Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών Γρεβενών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:
1. Την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 το πρωί, διοργανώνει σε συνεργασία με την εκκλησιαστική επιτροπή το παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Προσφορά σούπας στους παρευρισκόμενους. Το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και οι άλλες γυναίκες του χωριού θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά τραγούδια. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον καθιερωμένο διαγωνισμό στο παραδοσιακό αγώνισμα του άλματος τριπλούν.
2. Την Κυριακή 5 Μαΐου (του Θωμά) και ώρα 6.00μ.μ. στην πλατεία του χωριού θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού της «Πασχαλιάς» και «του διπλώματος του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και τις άλλες γυναίκες του χωριού.
Το χορευτικό των γυναικών θα κάνει δύο πρόβες τo Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 7.00μ.μ. και την Τρίτη 30 Απριλίου και ώρα 7.00μ.μ.
3. Προκειμένου να προετοιμάσουμε καλύτερα την 24η γιορτή κερασιού 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου με το συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα και στο τραγούδι τη Βαγγελιώ Χριστιά, το Χρήστο Ντάγκαλα και τη Βούλα Παπατσιμούλη, παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον πρόεδρο του Συλλόγου Αργύρη Καραλιόλιο (τηλ. 2462088414) μέχρι στις 18 Μαΐου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γραμματέας               Ο Πρόεδρος

Νίκος Δεινόπαπας      Αργύριος Γ. Καραλιόλιος

Δείτε ακόμα