Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

Πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία το προηγούμενο διάστημα οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών. Πιο συγκεκριμένα: 
1. Το Σάββατο 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου. Τυχερός της εκδήλωσης ο Νίκος Δεινόπαπας που μαζί με το φλουρί κέρδισε και μια δωροεπιταγή 50 ευρώ προσφορά του ADMIRAL. 
2. Επίσης το Σάββατο 9  Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η  13η Εκλοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου. Από τις εκλογές εκλέχτηκαν:
 
Τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: 
Αργύριος  Καραλιόλιος Πρόεδρος
Κων/νος Σίνης Αντιπρόεδρος
Νικόλαος  Δεινόπαπας Γραμματέας
Κων/νος Β. Κιούρκας Ταμίας
Κατερίνα Παπαδοπούλου Μέλος
Παναγιώτης Κιούρκας Μέλος
Κων/νος Χάτσιος Μέλος
 
Αναπληρωματικά μέλη: 
Βασίλειος Νέστορας
Ευτυχία Δεινόπαπα
Κων/νος Κουλιακιώτης
Ευάγγελος Δροβατζήκας
 
Για την Επιτροπή Οικονομικού ελέγχου:
Ευθυμία Λιάμπα
Στεργιανή Στεργιοπούλου
Παναγιώτα Παπαζήση
 
2. Την Κυριακή 10 Μαρτίου  έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού», με τη συμμετοχή  πάρα πολλών φίλων του Συλλόγου. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν δωρεάν σουβλάκια, κρασί και τσίπουρο. Την εκδήλωσή μας τίμησαν  με την παρουσία τους  φέτος πάρα πολύ φίλοι  του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους. 
3. Την Καθαρά Δευτέρα στα «Κούλουμα» μοιράστηκε η πολύ νόστιμη φασολάδα,  (την έφτιαξε η Χαρίκλεια Γάτου, την  ευχαριστούμε πάρα πολύ), οι πολύ νόστιμες λαγάνες, τα νηστίσιμα εδέσματα,  αρκετό κρασί και τσίπουρο (το κρασί ήταν προσφορά της Ελένης Η. Παπαζήση την οποία και   ευχαριστούμε πολύ). 
Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους (μόνο) ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας  και πάρα πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και πιο πολύ ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη διενέργεια των εκδηλώσεων. 
Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους. 
Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://users.sch.gr//karaliolio/2017.htm και βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/embed/K0kU6GEsGXY&feature=youtu.be 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
O Γραμματέας                                 Ο Πρόεδρος  
 
Νίκος Δεινόπαπας                         Αργύριος Γ. Καραλιόλιος