Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Πάμε Γρεβενά; Πάμε Ιρλανδία!

Για 4 ολόκληρες ημέρες το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Ιρλανδικού Πολιτισμού σας προσκαλεί στην Ιρλανδ….ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!!!

Είμαστε έτοιμοι…

Στα Γρεβενά αγαπάμε την Ιρλανδία και γιορτάζουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά τον εθνικό της προστάτη Άγιο Πατρίκιο. Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς διοργάνωσης με μουσικές βραδιές, φέτος, η μέρα του Αγίου Πατρικίου (St.Patrick’s Day), θα πλαισιωθεί από ένα πλήρες θεματικό φεστιβάλ τεσσάρων ημερών.
Παραδοσιακή μουσική, κινηματογράφος και γαστρονομία, σεμινάρια ιρλανδικών χορών, ομιλίες  και παρουσιάσεις ιρλανδικής λαογραφίας, είναι πέντε εκφάνσεις του ιρλανδικού πολιτισμού στις οποίες μπορούν να μυηθούν όσοι θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ. 

 

 

Μουσική

Θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε και να χορέψουμε με τα 3 από τα καλύτερα συγκροτήματα ιρλανδικής μουσικής στην Ελλάδα. Με τους Tir Fada, τους TreeCelts Medieval , και τους Iernis! Ηδη έχουν ξεκινήσει να κουρδίζουν και θα βρίσκονται στα Γρεβενά, για τρεις μοναδικές συναυλίες!

 

Γαστρονομία

Μοναδικά ιρλανδικά μενού, αρτοπαρασκευάσματα και απίστευτα γλυκά φτιαγμένα με μαύρη μπύρα GUINNESS, θα σας περιμένουν να τα απολαύσετε και φέτος στα Γρεβενά! Φουρνίζουμε…..

 

 

Κινηματογράφος

Δυο από τις καλύτερες ιρλανδικές ιστορικές ταινίες, με έντονα κοινωνικά μηνύματα βασισμένες σε αληθινές ιστορίες. Με τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Γρεβενών θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ. Είσοδος δωρεάν. 

 

Σεμινάρια Ιρλανδικών Χορών

Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να διδαχθούμε ιρλανδικό παραδοσιακό χορό με την ιρλανδή δασκάλα χορού Mary Kate Sheehan, που θα τιμήσει με την παρουσία της τη γιορτή μας.

Μάθετε περισσότερα

 

Ομιλίες – Διηγήσεις

Γιατί γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο; Ποιοι είναι οι Κέλτες Άγιοι;… Επίσης γνωρίστε και ακούστε ιρλανδικά παραδοσιακά παραμύθια με τη συνοδεία μουσικής….