Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΡΛΑΝΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί μου,
σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε τη χαρά για 5η συνεχόμενη χρονιά να διοργανώσουμε ξανά το Φεστιβάλ του Αγίου Πατρικίου. Αποτελεί πλέον το πρώτο και μοναδικό πολυθεματικό φεστιβάλ ιρλανδικού πολιτισμού που διοργανώνεται στην Ελλάδα κι εκτείνεται σε 5 τομείς.
Φέτος θα αποτελέσει τη μεγάλυτερη σε έκταση έκδοση του, καθώς θα συμπεριλάβει μουσική, γαστρονομία, κινηματογράφο, σεμινάρια παραδοσιακών ιρλανδικών χορών, παρουσιάσεις βιβλίων και ομιλίες, εργαστήρια χειροτεχνίας για μικρά παιδιά. Θα έχουμε τη χαρά να τιμήσει με την παρουσία της η δασκάλα ιρλανδικών χορών Mary Kate Sheehan, που έρχεται από την Ιρλανδία στα Γρεβενά!
Ήδη το μικρό μας φεστιβάλ, έχει γίνει αρκετά μεγάλο από το περσινό ενδιαφέρον που έδειξαν πανελλαδικής εμβέλειας μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η σύνδεση των Γρεβενών με την Ιρλανδία θεωρώ προσωπικά πως μόνο οφέλη μπορεί να προσελκύσει στην τοπική μας κοινωνία. Παράλληλα να κάνει πραγματικότητα πως η δημιουργία νέων, πρωτότυπων και πρωτοπόρων πολιτιστικών αγαθών μπορεί να δώσει όραμα και να δημιουργήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον τόπο μας!
Πήγες Γρεβενά, έφτασες Ιρλανδία!
Αυτό θα είναι το φετινό μας μότο και κίνητρο προς όλους.
Το φετινό φεστιβάλ στόχο αποτελεί να επεκταθεί σε όλη την πόλη και να επωφελέσει όσο το δυνατόν περισσότερους επαγγελματίες.
Επειδή για φέτος η επικοινωνιακή πολιτική του φεστιβάλ έχει οργανωθεί πέρα από τα όρια της περιοχής μας και επιδιώκει να ενημερώσει και να προσκαλέσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, θα θέλαμε να αποτελέσει ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες των Γρεβενών, ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι οι επισκέπτες μας και να τους γνωστοποιήσουμε το τι σημαίνει γρεβενιώτικη φιλοξενία με ότι συνεπάγεται αυτό στην τοπική οικονομία.

Προτείνω λοιπόν, όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης, των καφετεριών και των ξενοδοχείων να συμμετάσχουν στη συνολική γιορτή με τους εξής τρόπους.
Από τους ξενοδόχους προτείνω να δημιουργήσουν προσφορές και πακέτα για 2ήμερη ή 3ήμερη φιλοξενία.
Από τους εστιάτορες προτείνω να δημιουργήσουν πακέτα ιρλανδικής γευσιγνωσίας (μενού + μπύρα GUINNESS)
Από τους ιδιοκτήτες καφετεριών να προμηθευτούν με μπύρα GUINNESS να κάνουν τις προσφορές τους για το 4ήμερο ώστε να τους προμηθεύσει η διοργάνωση τα συλλεκτικά καπέλα τα οποία θα δίνουν ως αναμνηστικό δώρο!
Επιδίωξη θα αποτελέσει φέτος το “μικρό” μας φεστιβάλ να περάσει τα σύνορα της Ελλάδας και να γίνει γνωστό παντού για το κέφι, την πρωτοτυπία αλλά κυρίως για τον ιδιαίτερο τόπο που διοργανώνεται. Τον τόπο μας, τα Γρεβενά. Σε αυτό αναμφίβολλα θα συμβάλλει το γεγονός πως φέτος προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον της Ιρλανδικής Πρεσβείας και για πρώτη φορά διοργανώνεται υπό την αιγίδα της.

Να ενημερώσω σε αυτό το σημείο πως κάθε συμμετέχων επαγγελματίας θα προβληθεί από τη σελίδα του φεστιβάλ STPATRICKSDAY.GR, ΧΩΡΙΣ ανταποδοτικές υποχρεώσεις για τη διοργάνωση του φεστιβάλ. Στόχο μας αποτελεί να ενδυναμωθεί η τοπική αγορά, με δράσεις που απευθύνονται σε κοινό, τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά πλέον και σε διεθνές. Να αποδείξουμε για άλλη μια φορά πως η γρεβενιώτικη φιλοξενία είναι απαράμιλλη και σαφώς πως η μικρή μας πόλη μπορεί να είναι πρωτοτυπή και να γίνει μπροστάρης δημιουργώντας τάσεις και ουσιώδες όραμα σε πολιτιστικά αγαθά, διεθνούς συνεργασίας!

Αναλυτικά για το φετινό πρόγραμμα αλλά και το συνολικό όραμα του Φεστιβάλ, μπορείτε να ενημερωθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα STPATRICKSDAY.GR

Με δημιουργικούς χαιρετισμούς

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος
Υπεύθυνος Διοργάνωσης

Δείτε ακόμα