Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 το μεσημέρι, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του κέντρου διασκέδασης *ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ* στα Γρεβενά, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών.

Χορευτές και χορεύτριες, μικροί και μεγάλοι, φίλοι και γονείς κυριολεκτικά σε ένα ζεστό, φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον με χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η συμμετοχή του κόσμου, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων κ. Κατερίνα Προκόβα καλωσόρισε μέλη και φίλους του χορευτικού, που πλαισίωσαν την εκδήλωση. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών πατήρ Ευστάθιος.

Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Δήμου μας το οποίο ενθουσίασε και χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού κ. Χρήστος Πέτρου, Αγροτικής ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Γρηγόριος Φαρμάκης και Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αδάμος Ματθαίος.

Τυχερός της βραδιάς ήταν η κ. Λουκία Καραχάλιου, μέλος του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών, η οποία κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Η πολύ όμορφη εκδήλωση που πλαισιώθηκε με Γρεβενιώτικη παραδοσιακή ορχήστρα, ολοκληρώθηκε με γλέντι, πολύ κέφι, χορό και τραγούδια.

Και του χρόνου με υγεία!

Για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών
του Δήμου Γρεβενών
Κατερίνα Προκόβα