Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ο ήλιος κρύβεται πίσω από τα βουνά …
Στην αυλή των βουνών όμως ένα χωριό ξυπνά και σε περιμένει …
Ώρα: 17:00 Το ΙΕΚ Γρεβενών σήμερα μαγειρεύει γλυκάκια για να εντυπωσιάσει το πιο γλυκό στρουμφάκι.. την όμορφη στρουμφίτα…. σας περιμένουν στο σπιτάκι Νο 7 να τους βοηθήσετε.
Ώρα 18:00 Το σπίτι του Παπαστρούμφ , (Σπιτάκι Νο 6) επισκέπτεται η διαιτολόγος κ. Σοφία Μπάμπου για να την βοηθήσει με τα Διατροφοζουζουνίσματα Christmas. Σας περιμένουν όλους!!!
Ώρα 19:00 Ο Σπιρτούλης στο σπιτάκι το Νο 5 συνέχεια κάτι νέο κατασκευάζει και περιμένει όλα τα παιδάκια να τον βοηθήσουν.
Ώρα 19:30 Έξω από το σπίτι του Σπιρτούλη μαζεύονται τα παιδάκια και οι γονείς, γίνονται μία μεγάλη παρέα και παίζουν όλοι μαζί διασκεδαστικά παιχνίδια σε όλο το χωριό.
‘Ώρα 19:40 Ο Λιχούδης ετοιμάζει (Σπιτάκι Νο4) χριστουγεννιάτικα γλύκα και ζεστούς λουκουμάδες… Μην αργήσετε .. θα κρυώσουν..
Ώρα 20:00 Μην ξεχάσετε να περάσετε πάλι από την στρουμφίτα να γίνετε πολύ όμορφες…
Υ.Γ. Οι μέρες για το ερχομό του Άγιου Βασίλη πλησιάζουν. Μη ξεχάσετε να του στείλετε το γράμμα σας. Θα σας περιμένουν οι βοηθοί του από το Κέντρο Πρόληψης «Ορίζοντες» που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωρίο (μπροστά στο Δημαρχείο – σπιτάκι Νο 12) σε μία γειτονία που μαγικά θα σας μεταφέρει στην εποχή των παγετώνων.
Στην ίδια γειτονία ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών «Ελπίδα» σας περιμένει στο φιλανθρωπικό Bazaar του για να στείλετε την αγάπη σας στου συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη.
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τους λουκουμάδες (σπιτάκι Νο3) , τα ζεστά ροφήματα (σπιτάκι Νο2) , το χαλβά και τα λουκούμια της περιοχής (σπιτάκι Νο1) καθώς και το Corn Dog (σπιτάκι Νο9) που θα σας μείνουν αξέχαστα.
Μία ακόμη μαγική μέρα ολοκληρώθηκε.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Δείτε ακόμα