Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Το παιχνιδαγωγείο των Νάνων

Μια ξεχωριστή ημέρα μια μοναδική εμπειρία βίωσαν μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. <<Το παιχνιδαγωγείο των Νάνων>> το Σάββατο 2-12-2018 στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Πιο αναλυτικά 7 μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. συνοδευόμενοι από τον κ. Κούσκουρα Αυγερινό μετέβησαν στον σκακιστικό όμιλο Πτολεμαΐδας με σκοπό να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να δεχθούν νέα ερεθίσματα, να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες και να εφοδιάσουν τις αποσκευές τους με ενδιαφέροντα κίνητρα, που θα τους απογειώσουν στο μαγικό ταξίδι του σκάκι.
Αρχικά οι μαθητές πήραν μέρος σε αγώνα Σιμουλτανέ (αναγνώρισης επίπεδου και ικανότητας) υπό τις καθοδηγήσεις του καθηγητή σκακιού κ. Κώστα Χατζόπουλου, ο οποίος έδωσε τα εύσημα στον Γιώργο Γιαννούλα για τον τρόπο παιχνιδιού. Στην συνεχεία τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. έπαιξαν τουρνουά Ελβετικού μοντέλου με τους μαθητές του σκακιστικού συλλόγου Πτολεμαΐδας. Για την ιστορία ο κάθε μαθητής έπαιξε 3 αγώνες και έφερε τα εξής αποτελέσματα.

Γιαννούλας Γιώργος : 2 Νίκες 1 Ήττα =2 βαθμοί

Γεωργίτσης Χρυσοβαλάντης 2Νικες 1 Ήττα = 2 βαθμοί

Κούσκουρας Δημήτρης 1Νικη 1 Ισοπαλία 1 Ήττα =1 ½ βαθμοί

Γιαννούλας Κωνσταντίνος 1 Νίκη 2 ήττες =βαθμοί 1

Ζερβός Σπύρος 1 Νίκη 2 Ήττες = βαθμοί 1

Παπαβασιλείου Καλλιόπη 1Νικη 2 Ήττες = βαθμοί 1

Ντούνας Γεώργιος 1 Νίκη 2 Ήττες βαθμοί 1

Οι μαθητές, οι γονείς και ο δάσκαλος του Κ.Δ.Α.Π. <<Το παιχνιδαγωγείο των Νάνων>> αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκακιστικό όμιλο Πτολεμαΐδα, για την ζεστή φιλοξενία που μας πρόσφεραν, για τις πληροφορίες που μας έδωσαν απλόχερα καθώς και για τα κεράσματα που πρόσφεραν στους μαθητές μας.

Η αρχή αποτελεί το ήμισυ του παντός. Ο πήχης πλέον ανέβηκε και το επόμενο ραντεβού μας θα είναι στους Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες σκακιού τον Μάρτιο του 2019.

Δείτε ακόμα