Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Eτήσιος χορός του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Δείτε νέες Φωτο και ΒΙΝΤΕΟ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων FOCUS HALL. Το παρόν έδωσαν πλήθος συμπατριωτών μας αλλά και φίλοι του συλλόγου μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους….

ο Υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης και ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Επίσης τίμησαν το χορό μας ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων κ. Γεώργιος Τζούλης. Παρευρέθησαν επίσης στην εκδήλωση και την τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Παπαγεωργίου, το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σαμαριναίων Θεσσαλονίκης κα Ευανθία Τέγου και οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου μας κα Ελένη Αδάμου και κ. Ευθύμιος Παπαευθυμίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου, με το Ποντιακό χορευτικό του συγκρότημα με το οποίο άρχισε ο ετήσιος χορός μας. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε πολύ όμορφα το χορευτικό του Συλλόγου μας, που πραγματικά έδωσε χρώμα και γρεβενώτικη διάθεση στους παρευρισκομένους, υπό τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του εξαιρετικού Λάμπρου Τσιοτίκα. 

Ακολούθως, όλοι οι συμπατριώτες και οι φίλοι μας σηκώθηκαν από τις θέσεις του και χόρεψαν με την «ψυχή» τους υπό τους ήχους της μουσικής μας! Ήταν μια καταπληκτική ημέρα γιατί μας δόθηκε ξανά η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να γλεντήσουμε και να δώσουμε την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους του επισήμους καθώς και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης, για τη συμμετοχή τους και τη συμπαράσταση στο έργο του.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση.

 

http://gefiri.gr/

 
{youtube}fafzbcq6_iM|560|350{/youtube}