Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έναρξη εγγραφών Δημοτικού Ωδείου

“Για άλλη μια χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών εύχεται καλή σχολική χρονιά και καλωσορίζει τους σπουδαστές του, παλιούς και νέους, από τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 με την έναρξη των εγγραφών.
Θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές που έλαβαν πτυχία με το πέρας του διδακτικού έτους 2017-2018 στις Σχολές Πιάνου, Κιθάρας και Ανώτερων Θεωρητικών. Τους ευχόμαστε πια καλή σταδιοδρομία ως πτυχιούχους και καλή συνέχεια στις μουσικές τους σπουδές.
Το Ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος, υπάγεται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γρεβενιωτών Μουσικών, συνεχίζει με ευαισθησία και υπευθυνότητα να παρέχει υποδειγματική μουσική εκπαίδευση στον τόπο μας.
Μαθήματα παρέχονται σε κάθε ηλικίας σπουδαστές που επιθυμούν υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία, με στόχο ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό. Οι διδάσκοντες είναι έμπειροι και καταξιωμένοι στο μουσικό χώρο καθηγητές.
Η Γραμματεία του Ωδείου θα λειτουργεί για τις εγγραφές και για κάθε άλλη πληροφορία στο χώρο του Ωδείου (τέρμα οδού Κωνσταντίνου Ταλιαδούρη) τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και ώρες 6-8 το απόγευμα και στα τηλέφωνα 2462084510 και 6948230740.
Τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.”